Digidexo.com

De tre hovedkilder til vann for Body

De tre hovedkilder til vann for Body


Vann er viktig for funksjonen til hvert system i kroppen. Vann er også tapt fra kroppen gjennom svette og respirasjon. Dehydrering kan føre til en rekke helseproblemer; i ekstreme tilfeller kan det føre til døden. Det er tre hovedmåter en person kan få nok vann inn i hennes system for å møte hennes kroppslige behov.

Drikkevann

Den enkleste måten å få vann inn i kroppen er ved å drikke det. Ifølge mine oppskrifter, anbefaler Institute of Medicine av National Academy of Science at menn drikker minst 16 kopper vann daglig og kvinner drikker minst 13 kopper vann om dagen. Vann er lett tilgjengelig og billig. Vann kan fås gratis fra en kran eller kranen, eller kjøpes i de fleste butikker.

Koffeinfri Drikke

Koffeinfri drikker kan bidra til å holde kroppen hydrert, og er en god kilde til vann for kroppen. Koffeinfri drikker som har et høyt vanninnhold inkluderer juice, melk, koffeinfri te og brus, sportsdrikker og smakstilsatt vann. Selv ikke teknisk betraktet som en drikke, supper som har en buljong basen har også et høyt vanninnhold.

Koffeinholdige drikker

Koffeinholdige drikker kan fungere som et vanndrivende forårsaker en person til å kaste vann fra kroppen gjennom økt urinering. Til tross for dette faktum, kan koffeinholdige drikker fremdeles betraktes som en kilde til vann for kroppen fordi de har et høyt vanninnhold. Kaffe, te og cola bør brukes med måte og ikke være den eneste vannkilden en person drikke på en dag.

Frukt og grønnsaker

Ifølge Allina Sykehus og klinikker, noen frukter og grønnsaker har et høyt vanninnhold og kan legges som et flytende kilde. Vannmelon og agurk har nesten 100 prosent vanninnhold. Sitrusfrukter, andre meloner, salat og en rekke andre frukter og grønnsaker inneholder også store mengder vann.