Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Heel Pain

Hjem rettsmidler for Heel Pain


Noen ganger hva vi gjør i vårt daglige liv som vi tror er sunt kan i stedet ha smertefulle konsekvenser. Feil gange eller trening kan resultere i hæl smerter som kan være ødeleggende. Det forhindrer oss fra å gå om våre daglige aktiviteter og hindrer oss fra å delta i idrett og andre fritidsaktiviteter. Det er hjemme rettsmidler for å berolige dine hæler og hjelpe dem å helbrede.

Årsaker

Oftest hæl smerte er et resultat av dårlig holdning, unnlatelse av å bruke riktige sko, fedme eller å ha en unormal gangart mens du går. Det kan også være på grunn av en skade mens du deltar i sport eller bare oppstå i å gå.

Hælbenet er en av 26 bein i foten, og det er det største. Smerte kan oppstå i for-, bak- eller midt på hælen.

Felles Maladies

En hæl anspore er et knokkelvekst på bunnen av hælbenet. Spurs er et resultat av belastningen plasseres på sener og muskler i foten.

Ifølge American Podiatric Medical Association nettside http://apma.org , er plantar fasciitt en vanlig betennelse i bindevevet som går fra hælen basen til ballen av foten. Plantar fasciitis smerte er verre i morgen når du stiger opp fra sengen. Smerten avtar utover dagen, men er tilbake etter å ha sittet i en lang periode.

Overdreven pronasjon kan føre til hæl smerter. Pronasjon er den naturlige evne til foten din til å tilpasse seg gåing, løping og ulike overflater. Som nevnt, kan feilaktig gangarter og for mye vandre bringe på hæl smerter.

Sykdommer som gikt og leddgikt forverrer smerter i hælen området.

Forebygging

Iført velkonstruert solide sko som er i god stand er nyttig for dem som lider av smerter i hælen området. Sørg for at du bruker sko som passer for dine aktiviteter, som fotturer, løping eller gåing. Kvinner bør unngå iført høye hæler, unntatt ved spesielle anledninger.

Gå ned i vekt, siden fedme kan øke stress på føttene.

Få nok hvile og god ernæring, rekvisitt føttene opp når du slapper av hjemme og holde aktiv med øvelser som er godkjent av din lege eller thearapist.

Trening

Stretching før trening er den beste måten å forebygge smerter fra overforbruk eller skader. Doing milde kalv strekninger i 20 til 30 sekunder på hvert ben er en god måte å bli klar for enda en enkel aktivitet som gåing. Bøye foten og akillessene vil varme opp musklene og forebygge skader.

Hjem Rettsmidler

Nettstedet http://home-remedies-for-you.com tilbyr mange nyttig hjem rettsmidler for å kurere eller lindre hæl smerter.

Rulle en frossen juice kan eller en kald hermetisert drikke under buen og hælen kan være lindrende. Ved hjelp av isbiter å massere hælen kan bidra til å lette smerter og få ned betennelse og hevelse.

Aldri krysse føttene eller bena når du slapper av hjemme og prøve å heve føttene et par ganger om dagen.

Du kan veksle fuktet med varmt eller kaldt vann for å lette smertefulle hæler. Og jobbe med holdningen din, da dette er en ledende årsak til hæl smerter.