Digidexo.com

Keto Diet Mat List

Keto Diet Mat List


Ketogen diett, eller Keto Diet, er et program utviklet for å hjelpe slankere sparke sin avhengighet til karbohydrater og usunn mat som er fylt med konserveringsmidler og har liten næringsverdi. Det finnes en rekke av mat lister å følge hvis du ønsker å følge Keto diett for å få de beste resultatene.

Fisk, fjærkre og kjøtt

Enhver type av fersk fisk, slik som ørret, laks eller tilapia, er tillatt på Keto Diet. Hermetisert fisk og skalldyr er ikke en del av dietten. Fisken må være forberedt ved å dampe, broiling eller sautéing, og bør ikke battered eller stekt, da dette legger usunne karbohydrater og fett til fisken. Hvitt kjøtt eller fjærfe, er tillatt på diett også, men kjøttet bør ikke være dypt stekt. Magert fjærfe er best, og det er best å trimme fett fra rødt kjøtt før forbereder den. Bearbeidet rødt kjøtt, for eksempel lunsj kjøtt eller pølser, er ikke tillatt.

Egg og Dairy

Egg og ost gi mer sunt protein for Keto slankere. Egg kan spises noen måte, inkludert egge, kokes og hardkokt, og både eldre og ferske oster er tillatt. Dette betyr at cheddarost kan være en del av Keto Diet, samt mozzarella og parmesan. Ost laget av geitemelk er akseptabelt, mens på Keto diett i tillegg. Imidlertid bør bearbeidet ost sprer unngås, og kremost bør bare spist hver gang på en stund. Behandlet oster kan også omfatte ost skiver, så Kosten bør være sikker på å sjekke ingrediensene for å sikre at osten ikke er konservert med skadelige ingredienser.

Grønnsaker

Grønnsaker er en integrert del av Keto Diet. Grønnsaker inkluderer salat greener, som romanosalat, endive og persille, samt spinat, rosenkål, kål og bambusskudd. Grønnsaker som reddiker, avokado og brokkoli bør inntas flere ganger om dagen på Keto diett for å gi kroppen med sunne mengder fiber og vitamin C.

Drikkevarer

Det er også viktig å konsumere drikker mens de følger Keto diett som ikke inneholder store mengder sukker. Kosten bør drikke rikelig med stille og mineralvann, samt koffeinfri kaffe eller te. Du kan også drikke club soda på diett, samt kylling eller biff buljong kjøttkraft som en suppe.