Digidexo.com

Effekter av alkohol på å tenke

Alkohol er en depressant medikament, noe som betyr at det påvirker den normale funksjoner av sentralnervesystemet ved å senke dem ned i betydelig grad. Meldinger som sendes til hjernen fra ulike deler av kroppen, og deretter tilbake til hjernen blir forsinket eller blokkert som et resultat. Forbruker alkohol effekter tenker på følgende måter.

Relaxant

I begrensede mengder, kan alkohol være avslappende. Derfor vil tenkning være mer nonchalant enn normalt.

Kommunikasjon Impairment

I overkant mengder, kan alkohol påvirke din evne til å kommunisere effektivt. Du tror kanskje at det du sier gir mening, men meldingene i hjernen kommuniserer ikke skikkelig i orden for deg å komponere forståelig tale.

Nedsatt reaksjons Times

Å drikke alkohol svekker din evne til å reagere på en riktig måte. Tenkning er bremset ned slik at du ikke kan behandle hva som skjer og hvordan du må reagere på vanlig hastighet.

Nedsatt Decision Making

Inntak av alkohol kan påvirke din evne til å tenke gjennom en situasjon og gjøre et klokt valg. En beruset person vanligvis ikke tenker på konsekvensene av sine handlinger på samme måte som en nøktern person gjør.

Personlighetsforandringer

Når noen individer drikker alkohol, sine tanker og personlighetsforandring dramatisk. Noen blir altfor vennlig, mens andre kan få opphisset og bli betyr.