Digidexo.com

Hva er Arginine godt for?

Arginin, også kjent som L-arginin, er et protein som mennesker kan komme fra å spise kjøtt og tidkrevende meieriprodukter. Du kan også gå inn i et stoff eller helse-mat butikk for å finne L-arginin i en pille form. Stoffet er fortsatt i testfasen, men National Institutes of Health (NIH) har fastslått at L-arginin kan ha noen fordeler for menneskekroppen, hvis inge regelmessig.

Forebygging

L-arginin er tenkt å forhindre vanlig forkjølelse, og, NIH notater kan legemidlet hjelpe spedbarn med fordøyelsesproblemer. Det er også bra for hjertepasienter i å forebygge tap av nitroglyserin som er avgjørende for hjertet pasientens fortsatte helse. Imidlertid gjorde NIH ikke finne bevis for at stoffet hjalp hindre demens hos eldre pasienter.

Forbedring

L-arginin er en aminosyre. Aminosyrer er viktig i byggingen av proteiner skal hjelpe metabolismen. Som protein-reparasjons kjemikalier, kan den L-arginin hjelpe til med vevsskade i kroppen. NIH funnet bevis for at L-arginin kan forbedre restitusjonstiden etter operasjonen, og samtidig redusere forekomster av smitte. Proteinet kan også hjelpe med nyrefunksjon bedring etter transplantasjon. Det kan forbedre noen hjertesvikt pasientenes toleranse for trening.

Drug Enhancement

Sammen med andre rusmidler, synes L-arginin å forbedre stoffets egenskaper, ifølge NIH. Dette er sett i vekttap pasienter som bruker narkotika hydroxymethylbutyrate (HMB) og glutamin. Nyretransplanterte pasienter som bruker ciklosporin kan oppleve forbedret funksjon i transplantert nyre.

Healing og symptomlindring

L-arginin er bra for å hjelpe sår leges fra ulike forhold som inkluderer kirurgi. Det forbedrer også symptomer på en blære infeksjon (men ikke kurere infeksjonen). Proteinet gjør det samme for symptomer på blokkerte arterier i bena. Kramper og svak følelse kan bli løst, men blokkeringen ikke går bort uten ytterligere behandling. L-arginin kan også ha fordeler for erektil dysfunksjon, lindre symptomene av tilstanden.