Digidexo.com

Hvordan måle Breathing

Måling av pustefrekvens på en person er en viktig førstehjelp og medisinsk prosedyre som kan være nyttig å vite om du er en medisinsk profesjonell eller en person som ønsker å være klar i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon. Det er også nyttig å vite hvis du er i form og ønsker å være i stand til å måle hjerterytmen som det gjelder hvor mange kalorier du brenner under trening. For å måle pustefrekvens, trenger du ikke noen spesielle verktøy eller enheter, bortsett en klokke eller klokke.

Bruksanvisning

•  Bestem om du ønsker å måle din pust under trening, etter trening eller når du blir stillesittende.

La kroppen din å puste normalt i to minutter ved hjelp av klokken for å måle hvor lang tid som er gått. Tell antall fullstendige respirasjon under to minutter. En komplett respirasjon er definert som ett pust inn og en pust ut.

Utfør trinn 2 minst tre ganger, for dette eksempelet, vil vi si at du har gjentatt prosedyren fem ganger.

til det totale antall av respirasjon for hver to minutters periode. Etter vårt eksempel, vil du ha det totale antall respirasjon over en 10 minutters periode.

Del det totale antall respirasjon med to, siden du var måle i to minutters intervaller, for å oppnå gjennomsnittlig antall åndedrag, eller respirasjon, per minutt. Dette er også kjent som pustefrekvensen.