Digidexo.com

Salt for behandling Eye Problemer

Salt kan være skadelig for kroppen ved inntak i store mengder, men brukt riktig blir det medisin. Brukes eksternt, er salt et antiseptisk. Salt kan tørke ut sår, desinfisere hudsykdommer og bidra til å redusere hevelse. Dette naturlige stoffet ble brukt så langt tilbake som 1600 f.Kr. av egypterne og er nevnt i begynnelsen av gresk og romersk medisin, også. Det var ikke før det 19. århundre da spabehandlinger innarbeidet bruk av salt som en helbredende egenskap at stoffet ble undersøkt vitenskapelig.

Kjøp Saline

Bruk et øye kopp og en flaske saltvann produkt for å behandle øyeproblemer. Saltvann er en blanding av natriumklorid (salt) og destillert vann som er produsert som et sterilt produkt. Dens sammensetning ligner naturlige tårer nøye. Det fjerner fremmedlegemer fra øyet og lindrer irritasjoner som kan ha blitt forårsaket av klorerte vann og luftforurensning. Ikke bruk saltvann på åpne sår (kutt eller rifter i kjødet) funnet på eller rundt øyet. Åpne produkter kan bli forurenset. Følg produsentens anvisninger for å holde produktet trygt for bruk. Bruk aldri mens iført kontaktlinser.

Prøv Hjem rettsmidler

Opprett et hjem rette når øynene klør konsekvent, brodd, føler modig, er klissete eller er røde. Kok opp en halv kopp vann. Fjerne vannet fra varmen når den er kokt og legg 1 ts. havsalt i vannet og la den oppløses. La blandingen avkjøles og bli lunken. Dypp en bomullsdott i salt vann og tørk forsiktig over den lukkede øyne. Gjenta dette swabbing prosess for to timer ved 30-minutters intervaller. Unn øyne som er sprø, hovne eller inneholder Sties med dette billig middel. Den milde swiping vil løsne og fjerne smuss og begynner å tørke ut infeksjonen. Gjenta en annen dag for best resultat.

Unn Sinus øyesymptomer

Bruk salt når bihuleproblemer er ledsaget av røde, kløende øyne. Det rette er faktisk en nese dråpe som vil bidra til å rydde opp sinus og løse øyet problemet. Nesedråper åpne slimhinnene i de øvre luftveiene. Kok 8 oz. vann. Fjern fra varmen og tilsett 1 ts. havsalt og 1 ss. av flytende glyserin, som kan finnes i stoff butikker. Tillat blandingen å avkjøles og bli lunken. Ved hjelp av en steril medisin dropper, plasserer 10 dråper i hvert nesebor. Påfør med hodet vippet tilbake for å la den rette til å reise gjennom hele nasal passasje. Gjenta flere ganger om dagen. For øyeblikkelig hjelp beroligende kløende øyne bruke hjemme bøte tidligere nevnt (bruke en saltvannsløsning med en bomullsdott) for øynene og bruke nesen dråpe middel i kombinasjon.