Digidexo.com

Tilsetningsstoffer å unngå for Children

Tilsetningsstoffer å unngå for Children


Eerie som det kan virke, tilsetningsstoffer i mat er de stoffene som finnes i det vi spiser som faktisk ikke mat. De er vist og godkjent av Food and Drug Administration og deretter de ender opp i produkter på supermarked hyller. Den sukkerholdige, crunchy og cheesy snacks som barn ofte nå for en tendens til å være lastet med disse statister, og ifølge Dr. Elson Haas, direktør for Forebyggende Medical Center i Nord-California, bør de gis som behandler bare på anledningen.

Ekstra og kunstige søtstoffer

Noen av barnas favoritt mat å spise er de som inneholder overskudd av hvitt sukker og kunstige søtstoffer aspartam, høy fruktose mais sirup og sakkarin. Unngå disse er en oppgave i seg selv, siden de ikke er bare funnet i godteri og sukkerholdige drikker. Ketchup, hvitt brød og andre matvarer merket sukkerfri ofte inneholder disse kunstige søtstoffer som er sagt å forbedre smaken. Siden høye nivåer av sukker kan føre barna inn i en atferds vanvidd, bør de bruker dem sjelden. I stedet gir frisk frukt som en søt snack alternativ.

Color Enhancers

Konditorfarge er en del av matvarer som ikke ligner sine naturlige kilder. Dette inkluderer godteri (spesielt lyse farger gummy typen som er laget av gelatin), noen bakevarer og fruktjuicer som barn ofte liker. Ifølge MSN Health, har noen av de fargestoffer blitt knyttet til kreft i tester kjørt på dyr. Av denne grunn bør de spises sjelden. I stedet for syntetisk farget mat, planlegge sunne snacks og gi inn i et barns cravings bare på anledningen.

Kjøtt Preservers

Det er ikke bare de åpenbare sukkerholdig godteri som bør være begrenset i barnas kosthold. Nitrater er også på listen over tilsetningsstoffer for barn å unngå. Som et konserveringsmiddel, er natrium-nitrat sies å hindre vekst av bakterier, spesielt i pakkede kjøtt. Likevel er det også bekymring for at de kan være knyttet til kreft. Se opp for dette stoffet når du mater barna pølser og andre pre-pakket lunsj kjøtt. Sats på fersk deli kutt eller ikke-kjøtt protein alternativer som melk eller yoghurt.

Fett

Popcorn, potetgull, snacks kjeks, pommes frites og pakket bakevarer toppen barnas favoritt behandler liste. Men de er også sannsynlig å inneholde transfett som setter barna i fare for høyt kolesterol og hjertesykdom. Mary Beth Sodus, en representant fra University of Maryland Medical Center, tyder på at foreldre bør shoppe for mat på omkretsen av matbutikk, siden bearbeidet junk mat er vanligvis stablet mot sentrum.