Digidexo.com

Loma Linda Diet

Loma Linda University er en Seventh-Day Adventist universitet som ligger i Loma Linda, California. Universitetet driver også Center for Health Promotion, som gir medisinske tjenester, ikke bare til skolens elever, men også for medlemmer av Southern California samfunnet. Disse medisinske tjenester inkluderer to separate vekttap og vektkontroll programmer, Optifast og Lean valg.

Optifast

Loma Linda University er en lisensiert Optifast klinikken. Optifast, som tilbys på klinikker over hele landet, er en 26-ukers program overvåkes av leger, i dette tilfellet legene som arbeider ved universitetets Center for Health Promotion.

De første 12 ukene av Optifast Programmet starter med en ekstremt lav-kalori måltid erstatning plan består av en rekke Optifast produkter. Selskapet gjør shakes, supper og ernæring barer som gir mesteparten av kalorier for slankere i løpet av denne 12-ukers periode.

Etter de første 12 ukene, skifter programmet gradvis til en som har en mer tradisjonell blanding av kalorier.

Webområdet av Loma Linda University Center for Health Promotion anbefaler dette programmet for pasienter som trenger å miste 50 pounds eller mer.

Lean Choices

Den andre vekttap program som tilbys av Center for Health Promotion på Linda Loma University er Lean valg. Dette programmet, som er anbefalt for folk som ønsker å endre sine matvaner, består av en 12-ukers klasse der ernæringsfysiologer møte individuelt med pasienter for å lage en plan for å spise sunt.

I løpet av de 12 ukene, vil pasientene også lære om viktigheten av mosjon og endre måten de tenker om å spise.

Vekt Orientering

Før du starter på hver diett plan, må pasienter ved Center for Health Promotion først delta i en hourlong veie orientering. Under orienteringen, senter medisinske medarbeidere forklare det grunnleggende både Optifast og Lean Choices programmer. De asses også pasientens vekttap og Weight mål.

Ifølge Linda Loma University, det er ingen kostnad for denne orienteringen økten.

For mer informasjon om begge universitetets Lean Choices og Optifast programmer, er folk beskjed om å ringe Center for Health Promotion på 909-558-4594.