Digidexo.com

Naturlig Leverrettsmidler godkjent av FDA

Leveren, kroppens største kjertel organ, utfører mange viktige funksjoner i kroppen. Den produserer stoffer til å bryte ned fett, filtrerer toksisitet fra blodet, lagrer vitaminer og mineraler, opprettholder blodglukosenivået og produserer kolesterol og aminosyrer. De vanligste leversykdommer inkluderer Wilsons sykdom, hepatitt, leverkreft, og skrumplever. Dessverre, kan mer enn 1000 FDA-godkjente kjemikalier og legemidler på markedet fortsatt forårsake leverskader. Engasjere seg i naturlige lever terapi --- noen av de beste måtene å holde leveren sunn.

Frekvensen av forekomst

Leversykdom utgjør den tredje vanligste dødsårsaken i USA blant folk i alderen mellom 25 og 59. Hvert år, mer enn 27.000 amerikanere dør av skrumplever --- enda mer tragisk gitt det faktum at mange leversykdommer skyldes dårlig kostvaner.

Milk Thistle

Milk tistel, eller Silybum, fremmer sunn leverfunksjoner og kan også hjelpe i å håndtere leversykdommer. Ifølge anekdotiske data fra forfatterne Pierre-Alain Clavein og Yuman Fong, hindrer melk tistel leverskader fra de levertoksiske legemidler, som inkluderer fentiaziner, butyrofenoner og fenytoin. Men selv om den placebokontrollerte forskning har avdekket en effekt av melk tistel i bekjempelsen av alkohol-indusert leversykdom, forskning knyttet til leverleversykdom ga ikke konkluderende resultater.

Sho-Saiko-Å

Ta en sho-saiko-å supplere for å behandle leverproblemer. Denne kinesiske botaniske sammensatte, ofte referert til av de ovennevnte japanske navnet, er solgt i USA under navnet "leveren-kampo." I Japan, sho-saiko-til nesten 1,5 millioner pasienter ta denne forbindelsen, først og fremst for hepatitt. Det forhindrer ytterligere leverskade og forbedrer kroppens immunfunksjoner.

Leveren avrusning

Engasjere seg i en avgiftning program. En rekke naturlige rettsmidler eksisterer for leveren avgiftning eller rengjøring, som spyler farlige giftstoffer fra leveren. For eksempel begynner å ta 1000 mg vitamin C daglig og holde legge 1000 mg til det hver hver dag frem til det fører til løs avføring.

Alternativt, spise en stor mengde dampede rødbeter regelmessig i 10 dager, Just-for-deg-HomeRemedies.com anbefaler.

Green Tea

Drikk rikelig med grønn te, eller Camellia sinensis, som inneholder høye nivåer av en plante kjemisk kalt catechin --- et flavonoid med antioksidantegenskaper som kan bidra til å stabilcellemembraner. Catechin beskytter leveren på lignende måter til melk tistel.