Digidexo.com

Elliptiske Økter

Elliptiske Økter


En elliptisk trener er en kardiovaskulær fitness maskin som kan brukes til å trene øvre og nedre muskulære systemer i kroppen, samt hjerte-og åndedrettssystemet. Dine spesifikke resultater er avhengig av hvordan du utfører dine treningsøkter. Treningsøkter kan være utformet for å gi konkrete resultater, avhengig av dine treningsmål.

Warm Up

En elliptisk trener, når det brukes sammen med styret, kan brukes som en varm opp maskin for hele kroppen. Maskinen bør settes med lav motstand. Nøkkelen er å varme muskler ved å øke blodstrøm, men ikke å trene så hardt som å virkelig tretthet aktivert muskulaturen. Aktiviteten bør vare i minst 15 til 20 minutter, der gang hjerte-og respiratoriske systemer vil begynne å svare på aktiviteten ved å øke pustefrekvensen og blodstrømmen til kroppens muskler, for å forberede kroppen for mye mer intens aktivitet.

Styrke Development

Innstilling av motstand mot et høyt nivå påvirker din evne til å opprettholde en høy tråkkfrekvens og arm rotasjon på styret. Resultatet på muskulaturen i øvre og nedre del av kroppen, men vil være utvikling av muskelstyrke i de aktiverte muskelgrupper. Nøkkelen til vellykket utvikle muskel med denne type trening er å opprettholde din tråkkfrekvens og arm rotasjon på et så høyt turtall som du kan. Selv om du ikke vil være i stand til å opprettholde samme nivå gjennom hele øvelsen, på grunn muscule tretthet, du til slutt ønsker å holde hastigheten så høyt du kan for så lenge du kan.

Endurance Development

Innstilling av motstand av maskinen til et moderat nivå - en som lar deg utføre de maskinbevegelser på en relativt høy hastighet, men ikke alvorlig hinder for prestasjonen din - kan brukes til å utvikle muskulær utholdenhet innenfor de aktiverte muskelgrupper når brukes riktig. Den treningsøkten skal vare i 30 til 45 minutter på å utfordre de målrettede muskelgrupper. Uavhengig av muskel brenner du kanskje føler at du ønsker å forsøke å opprettholde høy hastighet i hele opplæringstiden.

Cardiovascular Fitness

Uavhengig av hvilken type motstand som brukes under trening, må hjerte-og åndedrettssystemet reagere riktig på aktiviteten, for å forsyne kroppen med nødvendig oksygen er nødvendig for å opprettholde treningen. Hjertefrekvensen må øke for å få ekstra oksygen til musklene, og puste hastigheten må øke for å ta i ekstra oksygen. Ved å utføre denne type trening som en del av regelmessig trening, vil kroppen din tilpasse seg treningen; over tid, vil dette føre til mer effektive hjerte-og åndedrettssystemet. Nøkkelen til suksess er å sikre at treningsøktene vare i minst 30 minutter.