Digidexo.com

Selson Blue & Håravfall

Selson Blue & Håravfall


De fleste mennesker slår til flass shampoo for å løse et hårpleie problem. Imidlertid kan en populær anti-flass bestanddel forårsake et annet problem. Det er viktig å alltid bruke dette produktet i moderasjon for å bevare sunn hårvekst.

Selsun Blå

Selsun Blue er reseptfrie merkenavn for anti-sopp-medisin brukes til å behandle flass den. Den inneholder 1 prosent selen sulfide aktuell og selges i skjemaene Selsun Blue 2 i en conditioner / sjampo, Selsun Blå Balansert Treatment og Selsun Blå Moisturizing Treatment.

Selensulfid

Et antimykotisk middel, hemmer selensulfid veksten av P. ovale, et flass-forårsaker gjærsopp. Stoffet behandler også seboreisk eksem, en inflammatorisk hudsykdom som fører til flassende skalaer i hodebunnen.

Slik fungerer det

Selsun Blå virkestoff medierer flass ved å få huden til å produsere mindre cellefornyelsen, ifølge Flexyx.com, et stoff nettsted. Ifølge Hairlosstreatmentspecialists.com, fjerner den også fjerner tørre skjellende partikler, flass eller seborrhea.

Skadelige bivirkninger

Selensulfid inneholder elementet selen, som er meget giftig i store doser. Hvis den ikke brukes riktig, kan det føre til hårtap som bivirkning, ifølge Hairlosstreatmentspecialists.com, men dette regnes sjeldne.

Forebygging / løsning

Bør tynning, skallet, alvorlig kløe, rødhet eller irritasjon oppstår, slutte å bruke den umiddelbart og oppsøke lege.