Digidexo.com

De vanligste symptomene på HIV i Women

HIV har historisk smittet flere menn enn kvinner, men kvinner er regnskap for flere nye HIV-tilfeller, og kan snart ta opp til og overgå mennene i antall. AIDS stier bare kreft og hjertesykdommer som en morder av kvinner. Afrikansk-amerikanske kvinner er hardest rammet, og yngre kvinner er mer sannsynlig at kontrakten viruset enn er sine eldre kolleger. År kan gå før noen av disse symptomene rask etterforskning.

Vaginal infeksjoner

Kvinner med HIV har ofte tilbakevendende vaginal infeksjoner, inkludert gjær infeksjoner. Bekken inflammatorisk sykdom og unormale celleprøver er også vanlig. Andre infeksjoner kan inkludere kjønnsvorter eller sår.

Hovne kjertler

Hovne lymfekjertler ofte vises i nakken, armhulene og lysken. Kjertlene hovne opp fordi de prøver å bekjempe infeksjonen ved å bli kvitt den fremmedlegemer som har invadert kroppen. Hyppige feber og nattesvette begynner å skje, ledsaget av konstant trøtthet.

Menstruasjonssyklus

Kvinner som blir smittet med hiv vil begynne å ha unormale menstruasjonssykluser. Dette kan starte som tapte perioder og fremgang til å ha ingen perioder i det hele tatt. Hvis en kvinne har hatt normale perioder i fortiden, uten problemer, kan dette tyde på en mulig infeksjon.

Flulike Symptomer

Flulike symptomer kan dukke opp i løpet av et par uker for å bli smittet. De er tretthet, muskelsmerter, sår hals og feber. Mange kvinner tror ingenting av det, men symptomene oppstår fordi infeksjonen har invadert cellene og kroppen prøver å bekjempe den av.

Intestinal problemer

Kvinner smittet med HIV kan begynne å gå ned i vekt raskt med ingen forklaring og uten slanking. To bidragsytere er diaré og mangel på appetitt, som begge er vanlige symptomer.