Digidexo.com

Hva er fordelene med Biotin kosttilskudd?

Biotin, en av B-kompleks vitaminer, er viktig for sunn hud og riktig funksjon i tarmen og nervesystemet. De fleste voksne får nok biotin gjennom et sunt kosthold og ikke krever ekstra kosttilskudd.

Funksjon

Biotin er kritisk til metabolismen av fett og sukker. Uten biotin, kan de fremgangsmåter som innbefatter disse enzymene bevirke funksjon av huden, nervesystemet og intestinal spor, i henhold til National Institutes of Health.

Fordeler

Biotin er viktig for sunn hud fordi det hjelper med riktig fett produksjon. Det sikrer også at kroppen har nok energi gjennom sin rolle i metabolizing sukker.

Effekter

Mangel på biotin kan føre til hud-relaterte problemer, håravfall og muskelkramper. Anfall også har vært knyttet til biotin mangler.

Misforståelse

Biotin er ofte funnet i produkter som fremmer hårvekst, men denne påstanden støttes ikke av noen medisinske studier. Det er heller ikke nok bevis til å støtte at biotin bidrar til å helbrede sprø negler.

Betraktninger

Den amerikanske anbefalte kosten rasjon for voksne er 300 mikrogram per dag. Som et vannoppløselig vitamin, er biotin ikke er lagret i kroppen, og det er mindre risiko for toksisitet når sammenlignet med fettløselige vitaminer. Det er ingen øvre tolerabelt grense inntak for biotin, som bestemmes av Institute of Medicine ved National Academy of Sciences.

Ifølge WHFoods, kan nesten halvparten av alle gravide kvinner skal biotin mangelfull i første og tredje trimester. Biotin mangler kan føre til fødselsskader og hudproblemer, inkludert vugge cap hos spedbarn.