Digidexo.com

Hva gjør Deca-Durabolin gjør i kroppen?

Hva er Deca-Durabolin?

Deca-Durabolin, kjent vitenskapelig som nandrolon eller 19-nortestosteron, er en svak anabole steroid avledet fra testosteron. Kjemisk svært lik testosteron, det mangler et karbonatom i det 19. plass (derav 19-nortestosterone). Denne manglende atom resulterer i en kjemisk som har mye svakere androgene effekter enn mange anabole steroider. Som et resultat, er det populært med vektløfting og kroppsbyggere verden over.

Deca-Durabolin i Bodybuilding

Deca-Durabolin, som mange steroider, arbeider for å øke muskelmasse i kroppen. Kjent som en "langsom" muskelbygger, er det som vanligvis brukes i sykluser på 8 til 12 uker, og genererer tett, selv muskel. Den gjør dette ved å opptre som en potent mekler for nitrogen retention i på aminosyrer. Hver aminosyre består av en amino-gruppe, av hvilke nitrogen er medlem. Når nitrogen er beholdt, fører det til at aminosyren til å generere protein mer fritt. Når du trener, kroppen bryter ned og bygger muskler i henhold til mengden av levedyktig protein i kroppen din. Med dine aminosyrer generere protein i et hurtig tempo, kommer muskelvekst mye enklere.

Negative effekter av Deca-Durabolin

Selv Deca-Durabolin har en lavere forekomst av androgene bivirkninger, har de fortsatt forekomme. Fett hår, kviser, og ujevn temperament er vanlig. Som med alle steroider, har forskning vist risiko for vekstforstyrrelser, hyperkalsemi, hypogonadisme, nedsatt sexlyst, håravfall, blødninger cyster i leveren og magesår. Deca-Durabolin har potensial til å bli dårligere til østrogen, noe som kan føre til gynekomasti, fettlagring, endringer i temperament og en endring i toneleie.