Digidexo.com

Hvordan få en gratis Blood Test

Hvordan få en gratis Blood Test


Finn ut om du har diabetes, kjønnssykdommer, anemi, leukemi eller andre sykdommer uten forsikring for gratis!

Gratis blod resultater kan bli funnet hvis du tar deg tid og forskningsområder og se utenfor boksen. Heldigvis har jeg gjort alt arbeidet for deg slik at alt du trenger å gjøre er å lese denne artikkelen, og følg instruksjonene.

Hvordan få en gratis Blood Test

Hvis du bor i nærheten av en institusjon med en sykepleierutdanning dette er det første og beste stedet å gå. Alle disse elevene er å lære hvordan å bli sykepleiere og trenger folk til å øve på. Ikke vær nervøs fordi de allerede praktiserer ganske mange ganger på hverandre. Du kan få deg Chol nivåer, glukose, hematokrit, pluss at de vil gi deg mye mer informasjon og kan svare på mange spørsmål for deg. Jeg har gjort dette for en venn, og det var veldig rask og jeg fikk mine resultater i 5 minutter.

gi blod er en annen måte å få blod resultater bortsett fra dette vil ikke gi deg full ernæring resultater. I stedet vil de fortelle deg om du har noen sykdommer som ikke kan brukes til donasjon. De vil teste for HIV, hepatitt, og du kan selv finne ut din blodtype.

Hvis du er en høyskole student lykken i, vanligvis med noen måneder, sykepleiere vil komme til din skole og gir ut gratis blodprøver for å se om du har noen kjønnssykdommer. Bare spør skolen din sykestua når de neste datoene er når de frivillige sykepleiere vil være i byen.