Digidexo.com

Candida dø av og Kolon Rensing

Candida dø av og Kolon Rensing


Candida albicans lever naturlig i tykktarmen. Men, til tider, kan dette gjær-lignende sopp over-sprer og forårsake candidiasis. Denne tilstanden kan få en til å ha hodepine, gastritt, gjær infeksjoner, munn trost, leddsmerter og visse autoimmune sykdommer som kronisk utmattelsessyndrom. Candidainfeksjon kan stamme fra et overforbruk av antibiotika, dårlig kosthold, matallergier, klorvann, kortikosteroider og selv smog. Det er en anbefalt behandling for denne tilstanden, noe som krever en kombinasjon av kosthold endringer, kosttilskudd og kolon rensing.

Hvordan Candida vokser og Dies

En overvekst av candida oppstår fordi fremmede stoffer, som for eksempel antibiotika, kan overvelde kroppens vennlige bakterier og la kroppen utsatt for invasive sopp, fiendtlige bakterier og selv parasitter. Normalt den vennlige bakterier gir en altfor surt miljø for fremmedstoffer og mikroorganismer å overleve. Men disse fremmede stoffer har en tendens til å forstyrre det stabilt miljø.

Det overskytende candida dør når visse tiltak for å sulte den. Candida trives på gjær og sukker. Alle som bruker antibiotika eller kortikosteroider kan drastisk øke sitt inntak av gjær. Videre vil folk som spiser mat som er høy i glutens og sukker fortsette å mate at gjær.

Dietter som dreper Overflødig Candida

Folk som er diagnostisert med candidiasis er normalt beskjed om å midlertidig eliminere gjær og gluten fra kostholdet. Dette kan være utfordrende fordi de fleste brød, pasta, kaker og melkeprodukter inneholder gluten. Folk diagnostisert med candidiasis behov for å spise glutenfri mat. Spise grønnsaker anbefales også - grønnsaker inneholder enzymer som kan drepe gjær.

Probiotika og hvitløk

Probiotika kan bli brukt til å øke mengden av vennlige bakterier i tykktarmen. Dette kan bidra til å gjenopprette bakteriebalansen til en mer homeostatic tilstand som de nye bakteriene dreper av invasive stoffer. Hvitløk er et kraftig gjær morder og er vanligvis anbefales for behandling av candidiasis.

Colonic rensing

Colonic rensing er viktig for å eliminere overskytende candida. Det er to grunnleggende måter å rense kolon. Man kan enten bruke et pulver-basert kolon rens eller gjøre colonic vanning. Begge har sine fordeler. Mest spesielt, renser pulver kolon gi den enkelte med en mer privat måte å rense tykktarmen hans. Disse concoctions vanligvis inneholder matvarer og urter som jobber sammen for å drepe candida overvekst. De hjelper skrubbe veggene i tarmene, så de fremmede stoffer kan skilles ut. En typisk kolon rens kan ta to til fire uker.

På den annen side kan man eliminere gjær raskere gjennom colonic vanning. Den gjennomsnittlige behandling er ekvivalent med 10 til 20 avføringer. Renset vann blir spylt gjennom systemet, som også fjerner tarmveggene av avføring og gjær. Colonic vanning er sterkt anbefalt for personer med kronisk sykdom eller autoimmune sykdommer, som vanligvis er forårsaket av Candida overvekst. Ifølge Dr. Bruce Semon, "Candida legger ut reseptorer på sin celleoverflate, som faktisk humane reseptorer for bindevev og immunsystemet. Dersom kroppen angriper Candida i tarmkanalen, vil kroppens immunsystem angriper noe som ser som Candida. På grunn av de bindevev reseptorer på Candida, kan kroppens immunsystem angriper andre celler i kroppen som har disse reseptorene. "

Hvorfor Kolon rensing er Crucial

Som en kropp begynner å drepe av overflødig candida, vil gjær frigjøre giftstoffer i kroppen i forsvar. Disse giftstoffene kan bare bli eliminert gjennom tarmen og fordøyelseskanalen. Imidlertid vil disse normale kroppsprosessene ikke eliminere alle de giftstoffer og gjær raskt nok. Giftstoffer vil til slutt inn i blodstrømmen og potensielt invadere friske celler og vitale organer. Colonic rensing - spesielt colonic vanning - kan fremskynde prosessen med å fjerne disse skadelige giftstoffer og tillate en kropp til å gjenopprette fra candidiasis.