Digidexo.com

Hvordan bruke en elektrisk tannbørste

Hvordan bruke en elektrisk tannbørste


En elektrisk tannbørste er en effektiv munnhygiene verktøy, redusere flekker og tannkjøttsykdommer, og å motivere deg til å pusse tennene grundig. Ved hjelp av en elektrisk tannbørste tar litt tid å venne seg til fordi handlingen ikke er alle kontrollert av din hånd. I stedet bust flytte på egen hånd for å gi tennene en dyp rengjøring.

Bruksanvisning

•  Bruk en elektrisk tannbørste hvis du har dårlig fingerferdighet, eller hvis du har lite motivasjon til å pusse tennene. Selv uten mye fingerferdighet, kan du rengjøre alle av tennene med en elektrisk tannbørste.

Påfør tannkrem til elektrisk tannbørste. Lederen for en elektrisk tannbørste er som regel litt mindre enn en manuell tannbørste, men du bør likevel bruke samme mengde tannkrem.

Sett tannbørsten inn i munnen din og slå den på. Hvis du slår den på utenfor munnen, kan tannkrem falle av.

Dekk alle overflater av tennene med tannbørsten og børste sakte. Du trenger ikke å bruke den typiske skrubbing handling, siden bevegelsen av børsten gjør det for deg. Gjelder bare et lett trykk og la børsten gjøre jobben mens du styrer den. Pushing bust mot tennene har potensial til å skade emaljen og tannbørsten.

Styr tannbørste rundt tannkjøttet. Hvis busten gni for mye mot tannkjøttet, vil de sannsynligvis blø, selv om de er helt frisk. Som du øve med elektrisk tannbørste, lærer du hvordan du styrer børsten mer effektivt.

Slå tannbørsten av når du er ferdig med å pusse tennene. Skyll den grundig og returnere den til laderen.