Digidexo.com

Hvordan bruke Clove Oil For en tannpine

Tannverk smerte er en av de verste typer smerte, og det virker som når den treffer, alt du kan tenke på er smertene. Det opptar alle dine tanker, og du kan ikke komme videre med livet ditt. Et alternativ til smertestillende piller, er fedd olje et effektivt middel for midlertidig tannpine lettelse. Instruksjoner om hvordan du bruker fedd olje følger i denne artikkelen.

Bruksanvisning

•  Dypp bomullspinne i fedd olje flaske og fjern, tørke overflødig olje utenfor på innsiden halsen på flasken. Fedd olje har en sterk aroma, så ikke bli overrasket om det lukter bitter. Sett på lokket til fedd olje.

Påfør dyppet bomullspinne direkte på tann som gjør vondt. Fedd olje vil sakte inn tannen gjennom sprekker eller mangler fyllinger og vil reise til nerve. Nesten umiddelbart vil du føle fedd olje start lammende smerten. En tørr, varm følelse kan oppstå etter påføring, men dette vil ikke ha en varig effekt.

Påfør fedd olje behandling ved å følge trinn 1 og 2 så snart smertene begynner å komme tilbake. Bestille en time hos tannlegen din så snart som det er praktisk som fedd olje er ment å være et midlertidig tiltak for å lindre tannpine smerte og ikke en permanent "fikse".

Tips og advarsler

  • Quck "fikser" er ingen erstatning for riktig tannpleie - gå til tannlegen regelmessig
  • Fedd olje, hvis stadig på nytt i lengre tid kan drepe tannen nerve.