Digidexo.com

Magnet Therapy for menstruasjonssmerter

Hvis du lider av menstruasjonssmerter hver måned, sjansene er gode for at du leter etter en måte å lindre den. Mens over disk medisiner er ofte en effektiv måte å lindre smerte, kan de komme med prisen på gastrointestinal opprørt og andre problemer. Hvis du leter etter en mer naturlig rette, kan magnetisk terapi være et alternativ.

Historie og bruk

Magneter har blitt brukt i en terapeutisk måte for tusenvis av år av sivilisasjoner som de gamle egypterne og grekerne. I dag er det mange troende i magnetisk smerteterapi. Mens noen studier har funnet at det ikke er noen spesielle fordeler for magnetisk terapi, noen individer hevder noe annet. Mesteparten av bevis i favør av magnetisk terapi synes å være anekdotisk. Men hvis du er interessert i å se om magnetterapi fungerer for deg, finne en slags magnet som er egnet til oppgaven. Det er noen merker, som Ladycare eller mn8, som er spesielt laget for menstruasjonssmerter samt menopause lettelse, som klippet til undertøyet ditt om fire inches under navlen. Du kan også kjøpe magnetiske pads. Teorien bak behandlingen er at det fungerer ved å forbedre blodtilførselen til området rundt livmoren, og dermed hindre opphoping av melkesyre som kan forårsake smertefulle kramper. Magnetene er ment å bæres begynner en eller to dager før starten av perioden, og hele dens varighet. For maksimalt resultat, har tenkt å ha på magnetene for så mye tid som mulig, opp til 24 timer i døgnet.

Side Effects

Produsentene sier at det kan være en liten "detox" effekt i løpet av de første dagene av slitasje, noe som resulterer i mild kvalme og hodepine. Magneter er trygge å bruke med blodtrykksmedisin, metallinnlegg i kroppen, og livmor spoler. Du kan selv oppleve glansfullt hår, lysere øyne, sterkere negler, og økt energinivå med regelmessig bruk. Men du bør aldri bruke magnet terapi hvis du har pacemaker, defibrillator eller andre implanterte medisinske utstyret. Kilder er uenige om magnet effekter på sår blødning. Noen hevder at magneter kan stoppe blødninger fortere enn normalt, mens andre advarer om at det kan øke blodstrømmen. Vær forsiktig hvis du har tenkt å bruke magnetene i nærheten av noen åpne sår. FDA vurderer for tiden magneter til å være av ingen spesiell medisinsk bruk, og ser dem som ufarlig.