Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med porsjonskontroll

Hvordan å miste vekt med porsjonskontroll


I en tid med supersizing, få amerikanere vet hvor stor en servering av mat egentlig er. Du kan bli overrasket over å høre at din frokost muffin er faktisk to porsjoner, og din bolle med iskrem inneholder tre porsjoner. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, men er redd du vil føle fratatt velsmakende mat, bruker porsjonskontroll å kutte ned på kalorier du forbruker samtidig som du nyter alle matvarer du elsker.

Hvordan å miste vekt med porsjonskontroll

Les etikettene på maten du vanligvis spiser. Skriv ned den faktiske mengden av en servering sammen med sin kalori teller. Øv måle ut serverer størrelser av matvarer du spiser ofte for å lære hva en ekte servering ser ut på tallerkenen.

søkehvite butikker og kjøkken avdelingen av generelle butikker for å finne fargerike måleskjeer og kopper. Pakk opp noen store kuler eller sleiver du vanligvis bruker, og erstatte de nye måleredskaper for å tjene maten.

Finn vanlige gjenstander av tilsvarende størrelse for å hjelpe deg med å beregne porsjoner på tallerkenen din. For eksempel, hvis du vet at en fyrstikkeske er på størrelse med en 1-oz. parti av ost, eller en kortstokk er på størrelse med en 3-oz. servering av kjøtt, vil du være i stand til å sette mat på tallerkenen din uten å gå over kaloritelling for måltidet.

Følg eksempel på populære snack mat selskaper som selger 100-kalori pakker med kaker og kjeks. Pakk maten i single-serving poser når du bringe den hjem fra matbutikken. Mål opp en porsjon av en snack mat; legg den i en zip-top bag, og merk utsiden med kalori teller. Du vil være mindre fristet til å overindulge på chips eller informasjonskapsler når du har en liten del i stedet for hele posen.

Vær proaktiv når du spiser på en restaurant. Mange steder serverer retter som er minst dobbelt av hva en normal porsjon bør være. Spør din server for en bære ut boksen før du begynner å spise. Plasser halv mat fra tallerkenen din inn i bære ut container. Ta ekstra mat hjem for å spise en annen dag.