Digidexo.com

Slik unngår du at Oppblåsthet under graviditeten

Oppblåsthet er en av de vanligste bivirkningene av svangerskapet. Når svangerskapet fører til oppblåsthet det er en tilstand som kalles ødem eller mindre formelt "vann vekt." Hyppigst denne tilstanden er ufarlig. Det er forårsaket når overflødig væske innkapsler innenfor kroppens vev. Ødem oppstår vanligvis i ankler, føtter, ben og armer. Det kan være svært ubehagelig. Medisinering er ikke gitt til de med ødem mens hun var gravid, men det er et par ting du kan gjøre for å redusere forekomsten.

Bruksanvisning

Tenk kostholdet ditt. En flott første skritt i å forebygge oppblåsthet mens gravide ser natrium inntaket. Unngå bearbeidet mat for enhver pris og når det er mulig har lav-natrium matvarer. Tross alt, natrium fører til oppblåsthet om du er gravid eller ikke. I tillegg bør du sørge for å drikke seks til åtte glass vann daglig. Dette vil be nyrene å riktig gjøre jobben sin, og ironisk nok avlaste kroppen for overflødig vann.

Avstå fra stramme klær. Det enkleste du kan gjøre for å bidra til å forhindre oppblåsthet er å løse klær. Trange bukser og spesielt trange sko vil begrense blodstrøm. Kroppen din er allerede opptatt, og på kanten forbereder for din baby. Stramme klær bare forverrer den allerede sovende evnen til oppblåsthet.

Hev oppblåsthet utsatte områder. Elevating gjør at blodet å strømme bort fra problemområdet raskt redusere eventuelle oppblåsthet som kan allerede ha oppstått. I tillegg kan heve daglig hindre oppblåsthet skjer i første omgang. Mens du er avslappende eller mens du sover rett og slett vandre føttene opp på et bord eller noen puter. Også plassere armene på puter også.

Delta i regelmessige økter. En lav effekt cardio regime på 30 minutter om dagen er den mest effektive måten å hindre oppblåsthet. Gå på tur eller svømme som en lav intensitet måte å øke blodsirkulasjonen.

Masser dine ben, føtter og armer regelmessig. Som anerkjent i forrige trinnene, er tilstrekkelig blodsirkulasjon hoved forebyggende for oppblåsthet mens hun var gravid. Vær du massere problemområder selv eller har en kjær hjelper deg, sørg for å massere daglig.