Digidexo.com

Hvordan vite forskjellen mellom depresjon og ikke å være fornøyd

Nesten alle, på et eller annet tidspunkt i livet, opplever ulykkelighet. Men å vite når det er en felles ned-i-de-dumper føler versus mer alvorlig depresjon er viktig. Ikke diagnostisere depresjon kan føre til ytterligere problemer og komplikasjoner. Hvordan kan en person finne ut om han er rett og slett opplever midlertidig ulykke eller om noe mer alvorlig, slik som langsiktig depresjon, skjer?

Bruksanvisning

•  Finn ut om din depresjon er situasjonsbestemt. De fleste mennesker opplever situasjons depresjon. Noen leger henviser til denne typen midlertidig depresjon som en tilpasningsforstyrrelse. Det er forbundet med følelser av ulykkelighet, tristhet eller fortvilelse. Forskjellen mellom situasjons depresjon og langsiktig diagnostisk depresjon er det faktum at ulykke er relatert til en situasjon eller stress i persons liv. Når personen har lært å takle situasjonen, forsvinner ofte depresjon. Noen ganger kan dette skjer uten behandling, og andre ganger behandlingen er angitt.

•  Dokument varigheten av depresjon. Mens varigheten av en situasjons depresjon eller justering lidelse episode er ikke bestemt, det er ledetråder til hvorvidt det er lengre sikt depresjon. Klinikere se på tre separate skillene for å bestemme graden av depresjon: intensitet, frekvens og varighet av den depressiv episode. Intensitet er nivået av depresjon. Frekvens refererer til hvor ofte depresjon oppstår. Lengden av fordypningen er varigheten. Mer alvorlig depresjon er assosiert med en høyere intensitet av depresjon, følelser av sorg oppstår oftere og mer langvarig depressiv episode.

Hold styr på dine symtpoms. The Diagnostic Statistical Manual (DSM) er nå inne i sin fjerde utgave. Dette er beslektet til Bibelen for helsepersonell. Ifølge DSM-IV, er følgende ledetråder at en person kan ha oppstått lengre sikt depresjon eller kjemisk depresjon. Noen av symptomene på en alvorlig depressiv episode inkludere langsiktig depresjon, tap av appetitt, forstyrret søvnmønster, tap av interesse for vanlige aktiviteter og selvmordstanker.

Hvis en pasient opplever depresjon og begynner å få følelser som han ønsker å skade seg selv eller noen andre, bør han søke hjelp umiddelbart. I løpet av dagen, kan en lokal mental helse senter gi behandling. Om kveldene eller i helgene, er enhver legevakten stand til å behandle depresjon i nødmodus.