Digidexo.com

Hvordan beregne Reseptbelagte Kostnader

Som helsekostnader stige, så gjør prisene og tilknyttede kostnader for reseptbelagte medisiner. Mens enkelte reseptbelagte medisiner kan være kostbart, det finnes andre alternativer der ute som nettapoteker og generiske alternativer til navnet merkevare narkotika.

Bruksanvisning

•  Samle dine resepter. Lag en liste over alle de reseptbelagte legemidler som du må ta.

Snakk med legen din. Hvis dine medisiner er foreskrevet av forskjellige leger, gjøre en avtale for å snakke med hver av dem. Spør dem om de kan anbefale noen billigere alternativer til medisiner som de har foreskrevet for deg. Spør også legen din eller leger om de har noen gratis vareprøver de kan gi deg. Dette alene kan spare deg for mye penger og de fleste leger er glade for å hjelpe deg hvis de kan.

Gå på nettet og besøke anerkjente nettsteder for å hjelpe deg å få en generell pris for hver av de medisiner du er i dag. DestinationRX.com er et bra sted å starte. De tilbyr gratis, lett-å-bruke verktøy for å hjelpe deg å beregne og styre reseptbelagte kostnader. Alternativt, store kjedebutikker som Walmart og CVS tilbyr også online apotek tjenester som for gratis levering og rimelige abonnementer. Skriv inn din reseptbelagte stoffet informasjon på disse nettstedene, og gjøre oppmerksom på kostnadene. Ikke glem å ta med frakt avgifter, hvis det er aktuelt.

besøk flere av de lokale apotek inkludert store kjeder som Duane Reade eller Rite-Aid. Snakk med en farmasøyt å bestemme kostnadene ved dine resepter. Noter informasjonen.

Samle all informasjon om priser fra din forskning. Legg kostnadene, som vil gi deg en endelig totalt. Finne ut hva det beste tilbudet er for deg, og planlegger å sette av dette beløpet hver måned for å dekke reseptbelagte kostnader.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å vurdere å be legen om å forskrive en større mengde medisiner hvis du tar dem på en jevnlig basis. Dette kan få ned kostnadene, siden du kan være i stand til å kjøpe dem i bulk. Også, kontakt lege eller apotek dersom generiske substitutter er tilgjengelige, som også kan redusere de samlede kostnadene.
  • Pass på at du bruker en lovlig nettapotek bør du bestemmer deg for å kjøpe medisiner via Internett.