Digidexo.com

Dagligdagse Aktiviteter og ideer for en aktiv familie

Dagligdagse Aktiviteter og ideer for en aktiv familie


En aktiv familie har mer enn bare de åpenbare helsemessige fordeler. Like viktig er det tid brukt sammen som skaper varige minner og styrker den samlede familien bindingen. Det er nok av ideer og aktiviteter som hele familien kan nyte, enten du er inne eller ute

Summer Pleasure

Dra full nytte av varmt vær og hodet til en lokal park for en familie fottur eller sykkeltur. Mange parker tilby trail kart, slik at du kan planlegge turen varighet. For storfamilien nytelse, ikke glem å pakke en piknik som inneholder rikelig med væske. Sommeren er også en perfekt tid for spill i et svømmebasseng eller for å ta lange spaserturer i nabolaget ditt. For en aktivitet som vil holde familien opptatt hele sommeren, grave og plante en grønnsakshage - og se hvordan hagen utvikler seg over flere uker.

Vinteraktivitet

Familieaktiviteter trenger ikke å stoppe når temperaturen synke. Vintermånedene er en perfekt tid for å prøve ut nye arrangementer som snowboard eller alpint. Mange skisteder har ski eller snowboard pakker som inkluderer leie og leksjoner - hele familien kan lære sammen. Hvis du er en familie på jakt etter en aktivitet som krever minimalt med kompetanse, aking eller truger er to spennende alternativer. Eller bo nær hjemmet og design og arkitekt en multi-room igloo eller en familie av snømenn.

Aktiviteter for å prøve hjemme

Med minimal innsats, kan en overflod av aktiviteter foregår i ditt eget hjem. For det første, får alle flytte hele huset ved å produsere en skattejakt komplett med alderstilpassede ledetråder. Uken etter få kreative og handle ut scener fra dine favorittbøker. For en full body workout, danner en conga linje for å danse og synge deg gjennom hjemmet ditt - eller du kan se hvor mange hopping knekt og sit-ups alle kan gjøre, og deretter prøve å slå rekorden din neste gang.

Innendørsaktiviteter

Populære aktiviteter innendørs som bowling og innendørs batting eller kjøring områder. Et annet valg er å se til din lokale treningsstudio for å se om de tilbyr innendørs fjellklatring eller en familie trening klasse. Noen treningssentre tilbyr tennistimer eller kickboxing leksjoner. Andre ideer for innsiden spill er å legge turen til en innendørs lekeplass på din lokale restaurant eller velg en arkade som tilbyr spill som oppmuntrer til mye fysisk bevegelse.