Digidexo.com

Slik unngår du at muskelstivhet eller kramper under en treningsøkt

Slik unngår du at muskelstivhet eller kramper under en treningsøkt


Muskelstivhet og kramper er en kjent opplevelse til de som trener uten riktig ernæring, hydrering og forberedelse. Heldigvis, unngå kramper og stivhet under en treningsøkt er en relativt enkel oppgave. Ved å sørge for at du er hydrert og strukket før trening, vil du redusere risikoen for unødig smerte.

Bruksanvisning

•  Drikk 12 oz. vann to timer før du har tenkt å trene og 8 oz. vann hvert 15. minutt under treningen. Sørg for å drikke minst 12 oz. vann innen to timer etter at treningen er ferdig også.

Strekk kroppen din i 10 minutter før treningen.

Varm opp kroppen din ved å utføre enkle bevegelser som hopping knekt eller kjører på plass i fem minutter. Dette vil få hjertet til å pumpe og blodet sirkulerer for å redusere sjansen for kramper og skader.

Inkluder kalium-rik mat som bananer, tomater, bønner og appelsiner i kostholdet ditt. Kalium er avgjørende for å hjelpe regulere muskelsammentrekninger. Lave nivåer av kalium kan føre til kramper og stivhet.

Stopp treningen og tregere pusten din hvis du opplever muskelkramper eller stivhet i løpet av treningen. Gjenoppta når de har minsket.