Digidexo.com

Hvordan å gå ned et trinn Med Krykker

Hvordan å gå ned et trinn Med Krykker


Når du skade en hofte, ben, ankel eller fot, kan krykker hjelpe deg å flytte rundt og gå uten å sette vekt på skadde siden. Acclimating deg selv til å flytte med krykker er vanskelig - som om du lære å gå på nytt. En av de tøffeste og skumleste delene av å lære å bevege seg med krykker er å vandre ned et sett med trapper eller trinn. Ta deg god tid mens du lærer hvordan du skal gå ned et trinn med krykker, slik at du ikke faller og skader deg videre.

Bruksanvisning

•  Stå på toppen av trappen og ta tak i begge krykker i den ene hånden. Hvis det er et rekkverk på trappene, skyv krykker ned til bunnen og plukke dem opp når du er ned trappen. Ellers arrangerer både krykker på siden med skadede benet og hold dem fast.

Hold skadede benet ut foran deg og støtte din vekt på trappen sin rekkverk eller krykker. Tomme din uskadd beinet så nær kanten av trappen som mulig.

Løft krykkene fra bakken, hvis du bruker dem. Hop ned kanten med uskadde beinet og ta vekten din med rekkverk eller krykker. Arbeid deg uskadd foten til kanten av trappen før du gjentar hopper prosessen.

Ordne krykker tilbake på hver side av kroppen din når du kommer til bunnen av trappen. Hvis du raste dem ned, støtte vekten din på rekkverket mens du bøyer deg ned for å plukke dem opp.

Tips og advarsler

  • Spør en spotter til å gå med deg når du først lære å gå ned en trapp med krykker.