Digidexo.com

Neem Leaf Powder som en kur for Ringorm

Bruken av neem blad pulver til å behandle ringorm er en hundre år gammel ayurvedisk behandling som er trygt og naturlig.

Ringorm: årsaker og symptomer

Skjønt navnet tilsier noe annet, er ringorm forårsaket av en sopp, ikke en ormen. Ringorm, referert til medisinsk som tinea, er en sopp-infeksjon som forekommer på huden. De sopp som forårsaker ringorm kan leve i håret og på det øverste laget av huden, og trives i varme og fuktighet. De hudfolder er spesielt bidrar til vekst av sopp, og det er derfor ringorm ofte forekommer i lysken eller mellom tærne. Ringorm vises som et rødt, kløende utslett, noen ganger i form av en ring. Det kan også føre til at huden eller hodebunnen til å bli tørr, flassende og kløende. Ringorm er smittsom og kan spres gjennom hudkontakt eller ved å berøre et objekt, slik som et håndkle, som har vært i kontakt med et infisert område.

Bruke Neem Leaf Powder Cure Ringorm

Neem-treet er innfødt til Sør-Asia. Folk i India har brukt frø, blader, blomster og bark av neem treet medisinsk i århundrer. Fordi den kan brukes til å behandle så mange plager, fra diaré til akne for virusinfeksjoner, er det kjent i India som «rart treet."

Bladene av neem treet har antibakterielle og soppdrepende egenskaper, og har lenge vært brukt til å behandle en rekke hudsykdommer, inkludert ringorm. Å behandle ringorm med neem blad pulver, ta 1 gram av neem blad pulver og tilsett nok vann for å lage tykk pasta. Gjelde for infiserte området flere ganger daglig inntil utslettet er borte. Neem blad pulver kan kjøpes på enkelte helsekostbutikker og på nettet. Kan også brukes Neem olje eller Neem lotion for å behandle ringorm.

Hvis utslettet ikke rydde opp i løpet av få dager, se en lege.