Digidexo.com

Rottegift og dens effekt på spedbarn

Rottegift og dens effekt på spedbarn


Rotter er et helse-fare i miljøet. Men å ødelegge disse skapningene kan ofte innebære giftige kjemikalier.

Sykdommer gjennomført av Rats

Ifølge University of California Delstaten Integrated Pest Management, de vanligste sykdommer spres ved rotter er tyfus, trikinose (en parasitt), salmonellose (en type matforgiftning), og ratbite feber. Andre sykdommer er leptospirose (en sjelden bakteriesykdom) og byllepest.

Organiske Rottegift: Koumariner og Indandiones

Koumariner er stoffer som finnes naturlig og i trygge beløp i jordbær, aprikos, kirsebær, lavendel, selleri og kanel, hvis dette produsere er frisk og uberørt. Kjemikaliene hjelpe planten til å frastøte insekter. Imidlertid kan koumariner være farlig. Bønder oppdaget disse giftstoff når deres fe spiste rotting høy og døde uforklarlig blødning. Koumariner er kraftige blodfortynnende kjemikalier som ikke tillater blodet å koagulere. Den minste scratch er potensielt dødelig fordi sår fortsetter å blø ukontrollert. Noen ganger, leger bruker coumarins som medisin som må overvåkes nøye. Warfarin, en kumarin, er foreskrevet som en antikoagulant for å hindre blodpropper som kan føre til hjerteinfarkt. Den kjemiske brukes også som en felles rottegift til å drepe mus og rotter. Det er en akkumulere og treg giften som forårsaker gnagere å dø av indre blødninger. Warfarin, ifølge University of Illinois - Urbana / Champaign Carle Cancer Center, tar 48 timer å ta effekt hos mennesker. Problemer med warfarin kan omfatte hudutslett og hud nekrose (hud død), diaré, hepatitt, magesmerter og kvalme. Nyere studier fra University of Chicago har funnet ut at warfarin fører til blødende hjerne slag.
Indandiones også fungere på samme måte som coumarins med antikoagulerende egenskaper. Gravide kvinner bør ikke ta indandiones og coumarins fordi kjemikaliene føtale anomalier.

Rottegift: uorganiske Gift

Thallium-sulfat er et tungt metallsalt, på grunn av sin giftighet, som bare er solgt for profesjonell skadedyrkontroll bruk. Den kjemiske har blitt utestengt som en rottegift i USA siden 1972, men er fortsatt i bruk i underutviklede land. August 2005-utgaven av den indiske Journal of Occupational and Environmental Medicine sier at thallium sulfat er et biprodukt av kull, Smelteverk (hovedsakelig bly og sink) sement, og kadmium produksjon. Forgiftning symptomer inkluderer skader på nervesystemet, anoreksi (alvorlig vekttap), og hjertesykdommer. Gul fosfor er en etsende kjemisk og skader alle kroppens organer som den berører. Sink fosfid er mindre korrosivt, men kan skader lungene.

Rottegift: anfallsutløsere

Crimidine, stryknin, og natrium fluroroacetate og fluroracetamide er anfallsutløsere. Kjemikaliene handle på hjertet og nervesystemet gjennom hjerte arytmi og avbrudd i puste. Ifølge informasjon fra University of Missouri, kan så lite som 15 mg stryknin drepe et barn.

Advarsel

La trente plantevernmiddel arbeidstakere bruker giftstoff for å eliminere rotter. Ikke forsøk å diagnose eller behandle mistanke om forgiftning på egen hånd. Ethvert tilfelle av faktisk eller mistenkt forgiftning krever umiddelbar profesjonell medisinsk intervensjon. Ta et barn som du mistenker for inntak forgifter til legevakten.