Digidexo.com

Gass Relief for nyfødte

Gass Relief for nyfødte


En baby som lider av gass smerter vil gråte en annen rop enn den du hører når han er trøtt eller sulten. Gassen smerte skrik er en skarp, panisk skrik. Du kan vanligvis se at babyen hadde det vondt, noe som kan være utrolig stressende, spesielt hvis du er en første gang forelder. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å lindre smerten barnet føler. Hvis du finner ut at disse metodene ikke roe barnet ditt, og gråt er en kontinuerlig, skarp og panisk skrik, ring din barnelege for ytterligere hjelp.

"Football" Vent og Tummy Massasje

Det kan være svært vanskelig å berolige en baby som lider av gass ubehag. Ved å sette babyen i "fotball" hold deg legge press på magen hennes, som kan lindre noe av smerten hun føler. Å bruke "fotball" hold, hvile babyen på underarmen med haken vendt albuen. Forsiktig grep barnet i bleieområdet for et sikkert grep. Gå rundt og klappe henne tilbake. Dette bør bidra til å bryte opp gassbobler.

Et annet tips er å bruke en liten mengde press med hånden på magen hennes. Ved lett massere magen hennes i en mot klokken bevegelse, kan du være i stand til å hjelpe til med luftsmerter.

"Sykkel Legs"

"Sykkel ben" er en annen gass stillende teknikk. Legge babyen på ryggen. Hold føttene i hendene og flytte bena som om han kjørte en sykkel. Gjør dette i flere minutter. Dette bør bidra til å flytte noe av gassen ut av kroppen hans.

Det kan også bidra til å forsiktig bøye barnets ben og presse bena opp til magen og tilbake til utgangsposisjon. Du kan gjøre denne manøveren flere ganger på rad.

Over-the-counter medisiner

Hvis du ikke klarer å bidra til å flytte gassen ved massasje og baby "øvelse", flere over-the-counter medisiner har blitt opprettet for å hjelpe med spedbarn gass og kolikk. Oppløsetabletter er utformet for å avlaste spedbarnskolikk kan plasseres i barnets munn. De er laget med alle naturlige ingredienser, men ta kontakt med en lege før bruk hvis barnet ditt har noen allergier. Gass dråper med den aktive ingrediensen simethicone også har vist seg å være utrolig nyttig. Disse dråpene kan gis til babyen flere ganger om dagen. Som med alle medisiner, bør du kontakte legen din før bruk.

Gripe vann er en annen populær medisiner laget av alle naturlige ingredienser. Mange foreldre med masete eller kolikk babyer har funnet gripe vann for å være svært nyttig.