Digidexo.com

Hjem rettsmidler for acid reflux i en Baby

Spytter opp under feedings er ikke uvanlig for mange babyer; men spytter opp for mye kan være et tegn på syre reflux. En gang medisinering er nødvendig, men det er best å få en second opinion før du gir en utenlandsk stoff til en baby med en så delikat fordøyelsessystemet. I de fleste tilfeller er dette en situasjon som kan løses naturlig. Det finnes en rekke hjem rettsmidler for acid reflux for en baby som fungerer.

Hold Feeding Time Quiet

Gjør hver fôring gang en rolig, fredelig tid. Prøv å sørge for å etablere et rolig miljø, og mate babyen når hun er avslappet. Unngå for mye stimulering etter mating også.

Rape Vanlige

Babyer med acid reflux bør burped regelmessig mens fôring. Det bidrar til å holde luft fra å bygge opp i sin lille mage som kan forverre acid reflux. Start ved raping babyen før fôring. Hold ham oppreist i fanget. Støtt hodet med hånden, og gni eller klapp på ryggen. Ikke rape babyen over skulderen fordi det legger press på magen. Rape midtveis i fôring, og igjen når du er ferdig.

Sjekk Hole Størrelse på Nipple

Det er flasker for hvert stadium av babyens fôring utvikling. Niplene av flaskene vil ha seks hull av varierende størrelse. Hvis du har en baby med syre reflux, bør du sjekke brystvorten å sørge for at det er den riktige størrelsen. Et hull som er for stor vil føre melken til å strømme for fort. Hvis det er for lite babyen din må jobbe mye hardere for å få melk og kan ende opp med gulping i ekstra luft. For å sjekke din brystvorte å sikre at du har riktig størrelse, holder en flaske melk opp ned. Bare noen få dråper melk bør piple ut når du gjør dette.

Tykkere Milk

Noen ganger legger en liten mengde babyen kornblanding til formel eller brystmelk kan bidra til å lette babyens acid reflux. Du vil sannsynligvis trenger å justere størrelsen på brystvorten hullet slik at babyen kan drikke tykkere melk eller formel. Før du gjør dette, diskutere det med legen din for å sørge for at det er greit.