Digidexo.com

Hva Urter hjelpe til med vekttap?

Når du er på en bane til vekttap, kan det være så vanskelig å miste de siste par pounds som det er å komme i gang å miste vekt. Herbal kosttilskudd kan hjelpe i din kamp for å gå ned i vekt. Enten du trenger en mild vekt-tap supplement eller en kraftig urt å skrelle av pounds, kan urte kosttilskudd hjelpe deg på veien til en sunnere kropp.

Hvordan bruke urter

Urter som bistår i vekttap er tilgjengelig rå, tørket løs, i pilleform og utallige andre forberedelser. For best absorpsjon, "The One Earth Herbal Sourcebook" - ved Tillotson et al-- anbefaler at de fleste vekttap urter tas som et skjær. Et skjær er en flytende medisin løsning (vanligvis utarbeidet av en herbalist) som er laget av høy-bevis drikke alkohol, for eksempel vodka.

Vekttap urtemedisiner bør kjøpes som en forberedt supplement eller utarbeidet av en herbalist mindre urten er en vanlig mat eller kjent trygg urt. Enkelte urter er ikke trygt for forbruk før de er skikkelig forberedt. Noen vekttap urter, for eksempel efedrin, har fått oppmerksomhet i media for å forårsake skade på kroppen. Hvis du ikke gjenkjenner et vekttap urt, forskning det å finne ut om det er trygt for deg å ta, hvor mye du skal ta og hvor det er tryggest å ta.

Tare

Tare er en vanlig urt som brukes til å stimulere vekttap og øke mengden fett brent av kroppen. Tare inneholder vitaminer og mineraler som supplerer kroppens evne til å bruke energi lagret i fett. Ifølge "One jorden," Tare også inneholder jod og kalium, komponenter som er kjent for å stimulere og øke thyroid metabolisme. Matvarer med jod bør reguleres fordi en overdose av jod, spesielt en langsiktig overdosering kan føre til mer skjoldbrusk problemer.

Ephedra

Ephedra er en vanlig vekt-tap urt som fungerer som en kraftig komponent i mange urte vekttap formler som selges over disk. Ephedra er også kjent som Ma Huang. Siden 1990-tallet har ephedra fikk medieoppmerksomhet på grunn av sin tendens til å øke risikoen for anfall, slag og hjerteinfarkt, spesielt hos pasienter med høyt blodtrykk. På grunn av de risikoene som er involvert, bør du ikke ta efedrin for vekttap uten nøye tilsyn av en lege og herbalist.

Kanel

Kanel bark er en skånsom urt, en velsmakende alternativ som er lett å ta med som et krydder eller kosttilskudd for å hjelpe deg å miste vekt. Kanel fungerer som et vanndrivende for å hjelpe deg å miste ekstra vann som kan føre deg til å beholde vekten. Kanel fører også kroppen din til å heve temperaturen, noe som øker kroppens stoffskifte og øker din evne til å forbrenne mer fett. Kanel kan også redusere risikoen for insulinresistens, en tilstand som kan tyde på en høy risiko for diabetes. Kanel kan enkelt legges til sauser, kaker og paier, men det er også tilgjengelig i vekt-tap supplement te og kapsler hvis du ikke er glad i smaken av kanel.