Digidexo.com

Nebulizer behandling for kronisk bihulebetennelse

Nebulizer behandling er administrasjonen av nebulatorer antibiotika lokalt. De antibiotika blir pustet inn gjennom nesen for å direkte nå kilden til problemet. Nebulizer behandling kan hjelpe med kronisk bihulebetennelse.

Legemidler Involvert

Det finnes ulike antibiotika som Atrovent, en innånding aerosol, og albuterol, en bronkodilatator, som kan tas inn gjennom en forstøveren. Disse medisinene er foreskrevet av en lege for pasienter med kronisk bihulebetennelse.

Hvordan Nebulizers Work

Nebulizers er mekaniske kompressorer som leverer oksygen gjennom plastslanger som huset ditt medisinering. Når oksygen fra din forstøveren blander seg med flytende medisin, er det umiddelbart levert gjennom rørene inn i en ansiktsmaske eller munnstykke som damp for å få medisinen raskt til lungene.

Hvem trenger en Nebulizer behandling?

Forstøver behandlinger er nødvendig hvis du lider av luftveissykdommer, astma eller enda cystisk fibrose. Mens noen inhalatorer kan håndtere disse typer sykdommer, er nebulizers brukes i mer alvorlige former for disse sykdommene.

Dosering og lengden på kurset

Vanligvis et kurs av nebulatorer antibiotika for en pasient med kronisk bihulebetennelse varer i to til tre uker. Hver dosering varer vanligvis 10 til 15 minutter, og pasientene må ta i 02:58 doser om dagen, avhengig av stoffet blir administrert og alvorlighetsgraden og innholdet i deres tilstand.

Brukervennlighet og forholdsregler

En forstøver er en enkel funksjon av apparatet, og en hvilken som helst pasient kan selv administrere den nødvendige medikament uten problem. Kronisk bihulebetennelse pasienter trenger å være være sikker på at de bruker riktige inhalasjon teknikker mens de tar i antibiotika.