Digidexo.com

Den beste te for en diett

Den beste te for en diett


Mens det er ingen te som magisk vil krympe bort pounds det er flere som, når kombinert med en sunn kalorifattig diett og trening, vil hjelpe deg å miste vekt og være sunn. Men det er også flere urteblandinger på markedet som hevder å være "diett te", men inneholder ingredienser som er tvilsom.

Tea for Stimulering

Noen urte kosthold te bruke blander å stimulere deg og til å undertrykke appetitten. Vanlige ingredienser for stimulering er efedrin, efedrin, ma huang, kola nut, og guarana, ifølge PrimusWeb.com. Det er ingen medisinsk bevis på at disse te hjelpe deg å miste vekt, men de forårsake hodepine, søvnløshet og angst.

Te som et avføringsmiddel

En annen tilnærming til urte diett te er å bruke te som fungerer som et vanndrivende eller et avføringsmiddel. Samtidig øke fiber inntaket vil naturlig rense systemet og hjelpe deg å miste vekt, vil de tilsetningsstoffer i disse diett te føre til at tarmmusklene til å bryte ned og mister evnen til å fungere på egenhånd. Senna, locust plante, angustofolia, Cassia angustofolia, Cascara og Buckthorn er ingrediensene som finnes i disse diett te, ifølge PrimusWeb.com. Disse te kan forårsake magekramper, besvimelse, en svingning i kroppstemperatur, pustevansker og død ifølge DietBites.com.

Andre Herbals

Drikker urtete uten å legge noen søtstoffer til det kommer til å være gunstig i små måter å hjelpe deg å være sunn og gå ned i vekt. Urte te inneholder ikke koffein, derfor teller de mot de åtte glass vann om dagen foreslått for å være sunn. Bor hydrert har vist seg å hjelpe deg å miste vekt. Når du er dehydrert, kan du føle deg sulten og spiser. Hvis du holde deg hydrert, vil du ikke føle deg sulten så ofte. Blant alle de sunne urtete tilgjengelige, peppermynte og ingefær te er to urtete som naturlig hjelper fordøyelsen. God fordøyelse vil bistå i vekttap. Tilsvarende er løvetann te en mild vanndrivende og har mange helsemessige fordeler som hjelpemiddel tap vekt.

Green Tea

Grønn te har blitt svært populær som et vekttap te. Studier har vist at grønn te (som ikke inneholder noen koffein) øker stoffskiftet forårsaker du å brenne flere kalorier, ifølge WeightLossForStubborn.com. Grønn te er rik på antioksidanter og har et stort antall andre helsefordeler. BodyBuildingForYou.com viser noen av grønn te fordeler som å forebygge kreft, senke det dårlige kolesterolet, reduserer høyt blodtrykk og senke blodsukkeret. Smaken kan ta litt tid å bli vant til, men de helsemessige fordelene er verdt det. Men hvis du er gravid bør du unngå å drikke grønn te som det kan hemme kroppens opptak av folsyre og folinsyre er svært viktig i en sunn utvikling av din baby.