Digidexo.com

Ikke reseptbelagte vekttap narkotika

Ikke reseptbelagte vekttap narkotika


Vekttap industrien genererer millioner av dollar i året gjennom salg av slankepiller og kosttilskudd. For forbrukerne vanligvis viser det seg å være en forvirrende søken etter en pille som virker. Når det gjelder ikke-reseptbelagte vekttap narkotika, er det fem grunnleggende kategorier for å vurdere, og som forbrukere kan velge.

Alli

Alli er den eneste ikke-reseptbelagte vekttap narkotika godkjent av FDA. En mildere versjon av Xenical, en reseptbelagte medikamenter, Alli virker ved å blokkere en del av fettet som forbrukes fra kosten fra å bli absorbert av tarmen. Mens Alli bør brukes sammen med en fornuftig diett lav på fett og et treningsprogram, det største trekkplasteret av p-piller er at den fungerer selv om ingen andre endringer blir introdusert til livsstil. Alli har noen store ulemper, som fettet blir blokkert vil passere gjennom tarmen ufordøyd og kan føre til fet småblødninger, gass, diaré, kramper og løs avføring.

Fat brennere

Fett brennere som eple cider eddik, DHEA og pyruvat er påstått å føre til at kroppen til å brenne fett i en akselererende hastighet. Fat brennere er ofte kombinert med stoffskifte busters å skape mer effektive slankepiller. De er ment å brukes sammen med en redusert calorie diett og et treningsprogram og vanligvis ikke fungerer like godt når det brukes alene. Legemidler som regulerer blod sukker også føre til redusert kroppsfett, så høyt blodsukker øker produksjonen av insulin, som i sin tur fører til fett til å akkumulere. Blodsukker regulatorer inkluderer krom og glucomannan.

Appetittdempende

Appetittdempende gjøre akkurat hva navnet antyder. De ofte ikke krever dieter til å følge hvilken som helst type av spesiell diett, som de er ment å forårsake en reduksjon i mengden du spiser, istedenfor å tvinge å eliminere spesifikke matvarer. Appetittdempende vanligvis inneholder store mengder fiber, som gir en følelse av metthet. Andre appetittdempende stimulere produksjonen av ATP i hjernen, som i sin tur avdelinger av sult. Eksempler på appetittdempende midler i markedet inkluderer hoodia, grønn te, tang og kitosan (også markedsført som en feit blocker og et naturlig alternativ til Alli).

Konjugert linolsyre (CLA)

CLA er en komponent i fettforbrenningen piller (også solgt alene som et supplement) som reduserer kroppsfett samtidig som du hjelper kroppen få muskler lettere. Dette kan påvirke den totale kroppssammensetning, men vanligvis ikke redusere kroppsvekt, med mindre det brukes sammen med en lav-fett, lav-kalori diett og et treningsprogram. CLA kan forårsake en rekke gastrointestinale problemer, inkludert diaré, kramper og fordøyelsesbesvær.

Metabolisme Busters

Bitter appelsin, guarana og Yerba Mate er alle metabolisme busters eller thermogenic piller. De forårsaker vekttap ved å øke hastigheten og intensiteten som kroppen din forbrenner fett. Ephedra, som ble forbudt i USA på grunn av alvorlige bivirkninger, var også i denne gruppen av narkotika. Stoffskifte busters er mer effektive når de brukes sammen med et treningsprogram, og er et godt alternativ for folk med lav utholdenhet som har en hard tid å holde aktiv. Hovedproblemet med disse pillene er at de inneholder høye konsentrasjoner av koffein eller sentralstimulerende midler som kan forårsake rask hjerterytme, brystsmerter, pustevansker og allergiske reaksjoner. Personer med høyt blodtrykk eller hjertelidelser bør unngå metabolisme buster narkotika.