Digidexo.com

Vekttap piller for kvinner som jobber

Med så mange forskjellige slankepiller på markedet, kloke kvinner forstår behovet for å fortsette med forsiktighet. Det finnes en rekke forskjellige priser, bivirkninger og resultater. Mange faktorer bør vurderes i å finne vekttap piller som fungerer.

Reseptbelagte piller

Det er noen fordeler med å kjøpe reseptbelagte slankepiller i motsetning til de som er tilgjengelige over-the-counter. Disse pillene har blitt godkjent av FDA, og du kan arbeide med legen din for å finne den som er best for deg. Det er tre typer på markedet: phentermine, sibutramin og orlistat. Ulempen med å bruke denne ruten er at de er generelt bare godkjent for overvektige mennesker med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer.

Leter du etter en pille for å hjelpe undertrykke appetitten? Meridia hevder å gjøre nettopp det. Mens dyrere enn noen av de over-the-counter alternativene, og med evne til å øke blodtrykket, det er ment å føle deg fyldigere raskere. Dette i sin tur betyr at du bør spise mindre fordi du ikke vil føle deg så sulten. Ifølge en 2007 WebMD studie, på ett år kvinner som bruker Meridia mistet ca 10 pounds mer enn kvinner som tok placebo.

Over-the-counter piller

I de senere årene har vi sett en økning i antall slankepiller tilgjengelig for alle å kjøpe. Dette gjør det enklere for forbrukerne, og de kan finne en pille i sin prisklasse som er rettet mot det de leter etter den mest. Dette er spesielt verdifullt for travle karrierekvinner som ikke har tid til å gå til legen for å få sine resepter fylt.

Alli er en populær vekttap pille og har blitt allment tilgjengelig. Den blokkerer fettopptaket og kan tas opp til tre ganger om dagen. Det må tas med måltider og krever også at du justerer matvaner. Hvis du bruker den mens du spiser for mye fett, bivirkninger - som løs, fet avføring - er ikke hyggelig. En flaske Alli vil koste deg rundt $ 50 og er tilgjengelig på de fleste apoteker.

Lipovox ble omtalt på Oprah og tilbyr disse tilleggskravene om å hjelpe med akne og rynker. Denne pillen er populær blant kjendiser, inkorporerer "Super mat" ingredienser og er visstnok en helt naturlig fettforbrenner. En 30-dagers forbruk er tilgjengelig på deres hjemmeside for $ 29.99. Den kommer også med en tilfredshetsgaranti. Les etiketten før bruk for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av innholdsstoffene.

Konklusjon

Gjør din forskning før du tar disse pillene, og følg instruksjonene. Hvis du fortsatt er usikker, snakk med legen din om dem. Som alltid, er den gode gamle kosthold og mosjon rutine sikker på å hjelpe deg å miste vekt. Før du bruker noen narkotika eller starter en diett og treningsprogram, er det best å gå til legen din.