Digidexo.com

Ti måter å raskt bli kvitt Hikke

Ti måter å raskt bli kvitt Hikke


De kan vare i et par minutter, eller de kan vare i timevis. Jo lenger de går på, jo mer frustrerende og irriterende de er. Hikke oppstår når noe, som å spise for fort, utløser nervene i ryggmargen på baksiden av halsen. Nervene sender et signal som styrer mellomgulvet. Membranen i sin tur fører til at personen å hikke. Selv om ikke alle hikke rette fungerer umiddelbart, alle er lett nok til å prøve minst en gang.

Hold Your Breath

Holder pusten øker nivået av karbondioksid i blodet, noe som reduserer følsomheten av vagusnerven, den lengste nerve i kroppen. Dette kan bidra til å roe phrenic nerve, som styrer mellomgulvet.

Pust fra en papirpose

Puste inn og ut av en papirpose øker nivået av karbondioksid i blodet. Pust sakte i noen minutter eller til du merker at hikke avta.

Sip Water

Sakte nipper vann hjelper heve karbondioksidnivået i blodet. Nippe til et glass vann uten å ta en pusten så lenge du kan. Hikke bør stoppe når du er ferdig med å drikke.

Swallow Sugar

Legg en teskje sukker i munnen på baksiden av tungen og svelger det. Enten svelge det tørt eller jage den med et glass kaldt vann.

Trekk Your Tongue

Trekke tungen med fingrene kan bidra til å stoppe hikke i noen mennesker. Stikke tungen ut og ta den med fingrene. Trekk det forsiktig ut av munnen din og hold den der til du føler hikke falme.

Komprimere Membran

Komprimering av mellomgulvet kan stoppe krampene forårsaker hikke. Sitt på en stol og len deg forover slik at brystet ditt er på fanget. Stopp i denne posisjonen, komprimere brystet og mellomgulvet så mye som er komfortabelt mulig, inntil dine hikke stoppe.

Isvann

Isvann kan bidra til å stoppe hikke på to måter. Sakte drikkevann isvann kan stoppe hakking ved å endre temperaturen i spiserøret raskt. Gargling med isvann er et annet alternativ for å stoppe hikken raskt.

Baking Soda

For varig hikke, prøv en natron rette. Bland 2 ts. natron med 2 ts. av aromatiske ånder ammoniakk og 4 oz. av peppermynte vann. Ta 1 ss. av blandingen, og gjenta hvis det første skje ikke virker.

Cream of Tartar

Cream of tartar på tom mage kan kurere hikke i noen mennesker. Legg 1/3 ts. kremen av tartar til 8 oz. varmt vann og oppløses. Drikk 2 ss. på tom mage, hvis mulig. Gjenta om dette midlet ikke fungerer første gang.

Fright

En plutselig skrekk kan ofte hjelpe kurere hikke. Når plutselig skremt, folk har en tendens til å suge inn luft plutselig noe som kan forklare hvorfor dette midlet virker på enkelte mennesker. Den vanskelige delen er å ha noen virkelig skremme deg når du forventer det.