Digidexo.com

Barnepass Håndverk for kognitiv utvikling hos barn

Barnepass Håndverk for kognitiv utvikling hos barn


De første årene av et barns liv er en virvelvind av kognitiv utvikling. Barneomsorg innstillingen er en mulighet til å hjelpe barn maksimere at utvikling og nå sitt fulle potensial. Det finnes en rekke pedagogiske håndverket aktiviteter som barnepass fagfolk kan bruke til å forbedre den kognitive utvikling av sine studenter, mens underholdende dem på samme tid.

Sensoriske Aktiviteter

Sensoriske aktiviteter engasjere barnets sanser for å forbedre kognitiv utvikling. Bruk papp rør og papir og bønner for å gjøre shakers. Sett bønnene inne i røret, og stiften papiret over endene av rørene for nesten øyeblikke-musikkinstrumenter. Du kan også stifte to papptallerkener sammen med bønner inne for å lage en slags tamburin. Barna lærer også ved å få rotete. Finger maling, lim og glitter, modellering leire eller deig, liming med piperensere, silkepapir, pomponger og bønner er også nyttig. Å gjøre en fugl som mater ved å dekke en kongle med peanøttsmør og fuglefrø er en annen sensorisk aktivitet som også er lærerikt. Disse aktivitetene stimulere sansene mens undervisning årsak og virkning og problemløsning.

Grunnleggjande

Grunnleggende begreper er de kognitive ferdigheter som gjør at enkeltpersoner til å forstå verden rundt dem og gjøre mening ut av språket. Barn lærer kategorisering ved å kutte ut gården og dyrene i dyrehagen og lime dem på riktig sted. La barna å farge et ark grå og lim en bomullsdott på toppen for et spill av "The Bunny er på toppen av rock / på bunnen av fjellet." Du kan også spille spillet ved ikke å lime den på papir og spille "Make bunny gå over rock / under rock, på rock / av rock, foran rock / bak steinen."

Fantasifull lek

Barn elsker å spille fantasifulle spill. Fantasifull lek øker problemløsning, kreativ tenkning og sosiale ferdigheter. Bruk papir for å lage hatter å bruke for lek. For eksempel lage en kjegleform med et ark for en prinsesse lue. Gjør et sikk-sakk mønster for barn å klippe ut og stifte endene sammen for en krone. Deretter la barna å gjøre opp en lek å handle ut. Lage dukker med papir lunsj poser. La barna å bare tegne ansikter på posene eller levere dem med hunden ører, katten ører og kaninører for å klippe ut og lime på.

Building Aktiviteter

Barn kan bruke husholdningsartikler til å bygge ting for å utvikle en rekke ferdigheter som problemløsning, visuell og romlig diskriminering og sosial. Hjelpe dem å ta en by ved hjelp av pappesker eller containere. Denne aktiviteten er også nyttig for å lære samfunnet ferdigheter ved å tillate barna å skape brannstasjoner, skoler, sykehus og andre offentlige bygninger. Tillate dem å arbeide sammen for å maksimere sosiale ferdigheter. Bruk håndverket pinner eller sukkerbiter for å bygge et hus eller slott.