Digidexo.com

Lus i klasserommet

Lus i klasserommet


Hodelus er små og vingeløse parasittiske skapninger mest vanlige i USA og Europa blant unge barn, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Svært smittsom, hodelus spredte seg raskt i gruppe innstillinger som klasserommet som de er gått fra barn til barn og fra infiserte overflater til barn.

Lus & klasserommet

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, klasserom screening for hodelus mangler effekt og kostnadseffektivitet. Det er mer effektivt å utdanne foreldre og lærere om å diagnostisere, behandle og forebygge hodelus. Hvis en lus forekommer i et klasserom, umiddelbar behandling og enkle prosedyrer som støvsuging er de trygge og effektive verktøy.

Diagnostisering hodelus

Opplæring for foreldre og lærere om hodelus kan være en effektiv måte å forebygge eller redusere lusepåslag. Tast inn denne utdanningen er undervisning diagnose. Intens kløe signaliserer ofte en infeksjon, men å finne en voksen lus og / eller lus egg bekrefter en infeksjon. Når en diagnose er fastsatt, bør behandlingen starte umiddelbart og familie, venner og klassekamerater skal varsles og sjekket for tegn på infeksjon.

Behandling av hodelus

Hodelus kan behandles med enkle over-the-counter shampoos, men lus motstandsdyktig mot disse behandlingene kan trenge å bli behandlet med reseptbelagte medisiner, ifølge Mayo Clinic. Fjerne lus og egg fysisk hver tre til fire dager for to uker eller lenger er en naturlig behandling for hodelus. Sammen med slike direkte behandlinger, vaske klær og leker i varmt såpevann og støvsuging vil hindre videre smitte.