Digidexo.com

Greens Plus ernæringsmessige fakta

Greens Plus ernæringsmessige fakta


Greens Plus er et kosttilskudd som kommer i pulver og supplement former. Det er spioneringen som en blanding av 29 forskjellige Superfoods. Greens Plus inneholder også tre typer alger, verdifulle antioksidanter og en blanding av vitaminer og mineraler. Det inneholder ingen fyllstoffer, konserveringsmidler, fett eller sukker.

Superfoods

Ifølge Oxford English Dictionary, Superfoods er matvarer som gir ekstraordinære helsemessige fordeler. Greens Plus inneholder ingredienser som anses som supermat. En slik ingrediens er grønn te. Greens Plus inneholder 20mg av Organic Japansk grønn te Leaf. Den inneholder også 200mg av meieri-fri probiotiske kulturer som er en annen ingrediens som er ansett som en Superfood. Det faktum at det er meieri-fri gjør det lettere å fordøye.

Vitaminer og mineraler

Greens Plus inneholder mange ingredienser som inneholder betydelige vitamin og mineral egenskaper. En slik ingrediens er Bee Pollen. Greens Plus inneholder 150mg av Montana Bee Pollen. Denne bestanddel er kjent for å være rik på antioksidanter. Den inneholder også 390 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin E. Ifølge Mayo Clinic, kan vitamin E være gunstig fordi det kan øke kroppens immunsystem.

Antioksidanter

Et annet kraftig ingrediens n dette tillegget er Ginkgo Biloba. Det er en antioksidant som forbedrer hjernefunksjon og hukommelse. Greens Plus inneholder også Milk Thistle ekstrakt. Det antioxidant bistår i avgifte og beskytte leveren. I tillegg er det brukt til å behandle og forebygge galleblæren lidelser.

Alger

Alger er en rik kilde til vitaminer og næringsstoffer. Greens Plus inneholder tre forskjellige typer alger. Chlorella er en grønn ferskvannsalger som inneholder et høyt innhold av jern og sink. Dunaliella Salina er en annen form for alger som er innfødt til Sør-Stillehavet. Det er en utmerket kilde til beta-karoten. Greens Plus inneholder også Hawaiian Spirulina som er en verdifull kilde til vegetarisk B-12. I tillegg anses det som en komplett protein. Den store mengde av vitamin B-12, og det faktum at det er et komplett protein gjør denne spesielt verdifull for vegetarianere.

Advarsel

Det er mulighet for en allergisk reaksjon på Royal Jelly og bee pollen hvis noen er allergisk mot bier. Greens Plus inneholder også en overflod av vitamin K som kan være problematisk for folk som tar blodfortynnende. Den inneholder også lakrisrot som kan øke blodtrykket. For en omfattende liste over ingredienser, kan du gå greensplus.com.