Digidexo.com

Hvordan Slow et hjerteslag

Hvordan Slow et hjerteslag


Mosjon og angst føre pulsen til å stige. Selv om det er godt å få pulsen opp for ditt hjerte helse, er det også godt å vite hvordan å roe det ned, spesielt hvis du føler ubehag. Du kan redusere din hjerteslag og redusere spenninger naturlig ved lindrende fysisk og psykisk stress og fokusere på pusten. Det er noen enkle grep du kan ta for å bremse din hjerteslag og roe ned sinnet.

Hvordan Slow et hjerteslag

Hvis du ønsker å redusere hjertefrekvensen, først lukke øynene og prøve å roe dine tanker. Prøv å gå til et område der du er alene og det er stille, selv om at stedet er bare et lukket kontor eller i en bil. Ikke fokuser på de fysiske og følelsesmessige påkjenninger i livet ditt, men prøver i stedet å fokusere på å bli helt rolig. Ta en stor inhalerer pusten du gjennom munnen og hold den mens Tensing opp hver eneste muskel i kroppen din. Etter cirka fem sekunder for å holde den puster, slipper luften gjennom deg munn og slappe helt av alle de musklene som du kontrakt med spenning.

Pust normalt ca 10 åndedrag til du føler deg klar til å fortsette med treningen. Med øynene fortsatt lukket, puster inn og ut 10 langsom og kontrollert pust. Med hvert åndedrag i, fokusere på pust pust, og med hver pust ut, fokus på bevisst føler ditt hjerteslag tregere. Prøv å tenke på pusten beveger seg inn gjennom lungene og deretter stråler ut gjennom hjertet, hodet, fingrene og tærne.

Etter de 10 langsom og kontrollert pust, åpne øynene og fortsette å fokusere på å bremse ned pulsen. Nå, ta et dypt pust og fokus på jording din energi ned gjennom kroppen din. Føl avslapping kommer fra hodet, ned gjennom ditt hjerte og la stress og spenning å gå ut gjennom den energien du instruerer gjennom kroppen din.

Breathing kan bidra til å forsinke pulsen ned, men det er noen andre teknikker du kan legge til pusteøvelser for å bremse ditt hjerteslag. Går for en rolig tur eller ta et bad kan bidra til å få tankene bort fra stress og roe deg fysisk og følelsesmessig. Du kan også massere dine trykkpunkter på halsen under haken eller på innsiden av håndleddene.

Hint

  • Enkelte sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein i kaffe og energidrikker, samt sukker, kan føre til at hjerteslag å øke. Prøv å redusere inntaket av disse stoffene for å se om det bidrar til å hindre at pulsen skyter i løpet av dagen.
  • Hvis du har noen problemer med hjerte eller er bekymret for ditt hjerte helse, gjør en avtale med en lege.