Digidexo.com

Hvordan å sammenligne myse og kasein proteiner

Hvordan å sammenligne myse og kasein proteiner


Myse og kasein er to forskjellige typer protein som er gjort om til proteintilskudd. Hver har ulike kvaliteter som gagner kroppen på forskjellige måter. Enten du får inn hardcore bodybuilding eller du bare vil ha et supplement for å holde proteininntaket i løpet av dagen, er det viktig å forstå og sammenligne forskjellene av whey og kasein protein.

Hvordan å sammenligne myse og kasein proteiner

•  Vurder dine behov. Du først må legge ut på en enkel måte hvorfor du ønsker å ta en av proteintilskudd. Dine grunner kan for eksempel være som ønsker å få muskelmasse for kroppsbygging, et behov for å få litt mer protein fordi du er vegetarianer eller en rekke andre grunner. Vurderer dine egne behov vil gi deg et grunnlag for å sammenligne de to proteinene.

Se på absorpsjon tid. En av de mest signifikante forskjeller mellom myse og kasein er den mengde tid legemet tar å absorbere og omdanne hvert protein. Myseprotein blir raskt absorbert mens kasein, på den annen side absorberes meget langsomt. Så, hvis du er ute etter å få protein pumpe gjennom årene rett etter en treningsøkt gå med whey. Hvis du vil ha et protein som vil være tilgjengelig for kroppen din i noen timer velger kasein.

Sammenlign smaken. Mange synes at kasein protein har en ubehagelig lukt og smak. Myse, på den annen side, er svært enkel å smak med kunstige smaksstoffer som sjokolade og vanilje. Så, få et eksemplar av hver av proteintilskudd for å se om man appellerer til deg mer enn den andre.

•  Vurder pris. Enten du kommer til å bli choking ned hundrevis av gram protein eller bare bruke det casually å øke din helse, du fortsatt bør vurdere prisforskjellen på de to proteintypene. Kilden og prosessen som kasein er laget gjør proteinet vesentlig dyrere enn myse. Så må du vurdere fordelene av kasein protein mot prisen misforhold med myse for å gjøre en god beslutning.