Digidexo.com

Ansiktspleie for menn med salisylsyre

Fungerende ingrediens i de fleste over-the-telleren akne medisiner er salisylsyre. Salisylsyre forenkler behandlingen av akne ved å jobbe som keratolytic agent, nedtoningen det øverste laget av huden og peeling døde hudceller som kan tette porene, forårsake infeksjoner og resultere i kviser. I tillegg fungerer den som en komedolytiske agent, nøytralisere bakterier og sammentrekkende pore diameter.

Årsaker til akne

Blanke huden vår er millioner av mikroskopiske hårsekkene som naturlig skiller ut olje som kalles sebum opp gjennom porene. Når disse porene blir tilstoppet, enten fra en økning i sebum eller blokkerte passasjer, derimot, blir hårsekken infisert, med det endelige resultatet blir akne.

Mannlige hormoner føre til en større produksjon av sebum enn kvinner, derfor økende tilfeller av tilstoppede porer. Som et resultat, menn vanligvis har mer akne hudproblemer enn kvinner.

Salisylsyre Treatment

Acne-behandling salisylsyre er vanligvis finnes i rensemidler, tonere og behandlings lotions. Selv om det kan være fristende å bruke mange salisylsyre produkter i en acne-behandling program, for mye kan føre til irritasjon og rødhet, uten å gi ytterligere forbedringer i huden behandling.

Over-the-counter salisylsyre produkter vanligvis er av 0,5 til 2 prosent salisylsyre styrke, men resept styrke kan finnes opp til 6 prosent. De bør innføres langsomt, kanskje starter ved å påføre hver annen dag, og deretter å bygge opp til en gang om dagen, etter hvert som brukeren vil typisk lider av tørrhet i et par uker før huden blir justert.

Produktet skal konsekvent brukes på hele ansiktet og halsen, slik det fungerer strengt som en acne-forebyggende tiltak, ikke som en punktbehandling. Å være konsekvent med salisylsyre programmet er viktig å se akne forbedringer, som hud-celle bygge opp er pågående og vil raskt tette porene hvis ikke adressert.

Salisylsyre er blitt funnet å arbeide mer effektivt når den brukes i forbindelse med andre medikamenter, slik som benzoylperoksyd. Hudleger mener at ved Shedding ekstra hudceller, kan sekundære medisiner trenge gjennom porene mer effektivt. I tillegg er det andre medikamenter, for eksempel noen antibiotika, at arbeidet fra pore-nivå, tynning konsistensen av sebum og i tillegg hindrer tilstopping og infeksjon.

Betraktninger

Sørg for å unngå nese, øyne og lepper når du bruker noen salisylsyre produkt.

Det amerikanske Food and Drug Administration tyder på at de behandler hudsykdommer med salisylsyre vurdere ekstra sol-beskyttelsestiltak, som konsekvent peeling fører til at huden blir mer sol-sensitiv. I tillegg bør salisylsyre ikke påføres huden som allerede er irritert, enten fra medisiner behandling eller solskade.