Digidexo.com

Morgenkvalme Cures

Morgenkvalme Cures


Mange kvinner lider av morgenkvalme gjennom første del av svangerskapet, mens andre lider av det gjennom hele svangerskapet. Så selv om det heter morgenkvalme, betyr det ikke at det vil gå bort etter morgen. Ulike metoder fungerer for forskjellige mennesker, så det vil komme ned til prøving og feiling for å finne ut hva som fungerer for deg.

Generelt Diet Tips

Spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for noen få større funn kan være lettere på systemet ditt. Matvarer som inneholder mye protein kan holde magen mett, og noen ganger hjelper det å ha en høy-protein snack rett før du går til sengs for å holde morgenkvalme i sjakk. Peanøttsmør eller kjøtt og ost er gode ting å ha på hånden. Aldri tillate magen til å være tom, og du kan finne tilstrekkelig lindring.

Drikk rikelig med væske, fordi kaster opp mye kan lett gjøre deg dehydrert. Hvis du kommer til et punkt der du ikke kan holde væsker ned uten oppkast, snakk med legen din umiddelbart.

Unngå krydret mat som kan forårsake halsbrann og forverre situasjonen. Halsbrann kan irritere systemet og forårsake kvalme og oppkast, som er det siste du trenger. Hold deg til mild mat som ikke vil irritere systemet og unngå fett også.

Ingefær

Ingefær har vist seg å hjelpe avverge kvalme. Gingersnaps og ingefærøl er gode matvarer å ha på hånden. Det finnes også godteri og ingefær kosttilskudd du kan kjøpe for å lindre sykdom hvis nødvendig.

Take a Nap

Ligg flatt på sengen i mørket om morgenen sykdom blir plutselig for mye. Dette kan hjelpe kroppen din til å hvile og nullstille. Kroppen din trenger nok hvile under svangerskapet så tar en lur er en god idé uansett. Når du kommer opp, må du stå opp fra sengen sakte, som å få opp for fort kan føre ørhet.

Salt og Peppermint

Salt og peppermints kan hjelpe bekjempe kvalme. Saltines og andre salte snacks kan hjelpe deg å gjøre det gjennom dagen. Hold peppermynte harde drops nær ved å suge på når du begynner å føle deg syk.

Forsiktig

Hvis morgenkvalme blir å være for mye å håndtere, kan legen forskrive piller som kan hjelpe deg. Ikke ta noen medisiner uten å konsultere med legen din først.