Digidexo.com

Ulike typer Diet Plans

Ulike typer Diet Plans


Når jeg prøver å gå ned i vekt, har du mange diett planer om å velge mellom. Hver diett er forskjellig og vil også jobbe annerledes for alle. Hvis en diett plan ikke fungerer for deg, kan du alltid bytte til en annen. Du må kanskje prøve ut en rekke diett planer før du finner en som fungerer med kroppen din type.

Fat Smash Diet

The Fat Smash Diet er en 90-dagers program som har fire faser. Med denne dietten er det ingen kalori-telling er nødvendig, og du kan spise så mange frukter og grønnsaker som du ønsker. Denne dietten lærer deg å spise oftere i løpet av dagen mens de lærer å gjøre sunnere matvalg sammen med trener. The Fat Smash Diet også hjelper deg å lære å kontrollere mat cravings ved å legge en rekke matvarer til dine daglige måltid planer.

South Beach Diet

The South Beach Diet er en populær plan som har hjulpet mange mennesker miste vekt i løpet av kort tid. Denne dietten hjelper gir deg muligheten til å skille mellom dårlige karbohydrater og gode karbohydrater, samtidig som den begrenser kaloriinntaket. Du vil også lære forskjellen mellom gode fettstoffer og dårlig fett. Det er tre faser til South Beach dietten, og med denne dietten kan du miste vekt raskt, miste buk fett og utvikle redusert sult og cravings. Til tross for denne dietten er så populært, har det ikke vært mye forskning gjort på sin sikkerhet.

Anti-Inflammatory Diet

The Anti-Inflammatory Diet ble utviklet av en Harvard utdannet som etterstrebet å integrere ulike elementer av å leve sunt i en diett. Denne dietten inkluderer stressreduksjon, mosjon og sunt måltid valg, sammen med mer realistiske mål som for eksempel å miste en til to pounds en uke. Den anti-inflammatoriske diett består av 50 til 60 prosent komplekse karbohydrater, 10 til 20 prosent proteiner og 30 prosent eller mindre av fett. Dietten Planen er fylt med antioksidanter, sammen med matvarer som anses for å være anti-inflammatorisk agenter, og en overflod av økologisk mat.

Acai Berry Diet

Acai Berry, regnes som en av de beste antioksidant matvarer, er fylt med mineraler, vitaminer, omega-3 fettsyrer og fiber. Legge Acai Berry til noen diett plan vil ikke bare hjelpe deg å miste uønskede pounds, men kan også hjelpe til å bygge muskelmasse, og ved å arbeide som en appetitt suppressant. En studie gjort ved University of Florida sier at Acai Berry kan hjelpe bekjempe kreftceller samtidig støtte et sunt hjerte og lindre diabetes. Acai Berry kan kjøpes frisk, tørket, frosset, i kapselform eller som et flytende ekstrakt. Dette bær er trygt å legge til noen diett plan i en moderat mengde.