Digidexo.com

Hvordan bekjempe Body Lice

Body lus er parasittiske insekter som kan forårsake alvorlige infeksjoner når den ikke behandles. Lus kan overføres fra person til person gjennom tett kroppskontakt, kontakt med infested sengetøy, eller ta kontakt med infested klær. Når du har kroppen lus, må du ta visse forholdsregler for å hindre reinfestation eller spredning av lus.

Bruksanvisning

Behandling

•  Vask kroppen i varmt vann og såpe. Lus på kroppen kan lett fjernes. Men ifølge Mayo Clinic, nits (egg av lus) er vanskeligere å utrydde.

Bruk produkter som kvitt eller Nix å hjelpe drepe kroppen lus. Påfør produktet på huden din og la fuktighetskrem for å holde seg på kroppen din for den anbefalte mengden av tid. Du må kanskje nytt lotion ti dager etter din første applikasjon for å drepe eventuelle nits som kan ha ligget.

Be din lege for en resept av lindan hvis andre metoder mislykkes. Følg legens instruksjoner om hvordan å administrere denne medisinen, da behandlingen kan irritere huden din. Gravide kvinner bør ikke bruke lindan.

Endre klærne regelmessig. Kast klærne dine i en kurv, slik at de ikke vil forurense andre områder av huset ditt. Det kan være lurt å holde klærne i en garasje til du er klar til å hvitvaske elementene.

Vask noen håndklær, sengetøy, utstoppede dyr, og klær i det varmeste vannet innstillingen på vaskemaskinen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, bør forurensede elementer vaskes i vann som er minst 130 grader Fahrenheit. Tørk elementer på varme syklus i minst 20 minutter for å drepe eventuelle nits.

Dry rengjør noen produkter som ikke kan vaskes. Støvsuge gulvene hver dag. Bruk vakuumslangen til grundig støvsuge stoppede møbler og mellomrom i mellom sofaen puter.

Tips og advarsler

  • Bruke produkter slik som Nix eller Rid hvis andre metoder ikke fungerer.
  • Vask sengetøyet regelmessig.
  • Støvsuge huset daglig.
  • Ikke del dine klær eller hårbørster med andre hvis du er infisert.
  • Unngå kontakt med andre før kroppen lus er fjernet.