Digidexo.com

Hvordan behandle høyt Arch

Høye buene er en genetisk tilstand og kan gjøre å gå barbent eller trener veldig ubehagelig, og i noen tilfeller rett og slett smertefullt. Mens det er ingen mirakel behandling for å få dem til å flate ut er det noen ting du kan gjøre for å bedre håndtere dem og til slutt presse dem litt.

Bruksanvisning

Plasser høyre fot på en øvelse band. Sett ballen av foten din på båndet og trykke mot det. Hold i tre teller og slipp og la bandet slappe av. Gjenta ti ganger deretter bytte føtter.

Se en fysioterapeut. Arbeid med din terapeut under økten på å gjøre føttene mer fleksibel og sterkere. Dette er vil øke deres evne til å flate ut over tid uten å forårsake smerte. Spør din terapeut for øvelser du kan gjøre hjemme.

Plasser en liten gummiball på bakken. Vikle foten rundt og plukke den opp med foten. Hold i noen sekunder. Slipp ballen. Gjenta ti ganger på hver fot.

Plasser buen støtter på alle dine sko. Disse kommer i ulike størrelser i henhold til nivået av buen. Start med en som passer din bue perfekt. Som du gjør øvelsene og føttene blir sterkere lavere buen støtter. Dette vil ta mye tid, mest sannsynlig måneder, men med konsekvent trening og innsats kan du flate føttene og redusere smerte av høye buer.

Hint

  • Gå gjennom trinnene sakte og ta deg tid til å behandle dine buer
  • Ikke ha flatt fottøy uten noen støtter