Digidexo.com

Hvordan bruke Mineral Makeup å behandle akne

Hvordan bruke Mineral Makeup å behandle akne


Mineral makeup produkter er laget av naturlige og bearbeidede mineraler som er bra for huden og som også produserer en kvalitet på dekning og utseende ekstrautstyr som er lik og ofte bedre enn i mer tradisjonelle kosmetikk. Mineral makeup produkter er sammensatt av finmalte mineraler som du bruker med en stor pensel. På grunn av innholdet av søknaden og den fysiske formen av produktet, huden din kan "puste" gjennom makeup, noe som gjør den ideell for sensitiv hud. Enda bedre, noen mennesker faktisk finne at iført denne type makeup forbedrer deres akne og lignende hudsykdommer.

Bruksanvisning

•  Fjern huden din før du starter. Alvorlige hudirritasjoner kan bli enda verre når de blir utsatt for en ny tilstand eller produkt. Den beste måten å komme i gang med mineral makeup å lindre akne problemer er å begynne å bruke den når huden din er så klart som mulig. Denne type makeup kan berolige irritert hud i mange tilfeller, men du har en bedre sjanse til å rydde opp helt hvis du begynner mens huden er litt mer motstandsdyktige mot en endring av regime.

Se etter titan og sink dioksid. Ikke bare gjør disse mineralene har naturlige anti-irriterende egenskaper som vil sooth din betent hud, men de har også en naturlig solfaktor 15. Solkremer er avgjørende for å beskytte akne utsatt hud, men mange opplever at deres akne ikke vil tolerere fettete lotion . Mineral makeup med sink og titan løser dette problemet uten lotion eller betennelse.

Bestem hva partikkelstørrelse du er komfortabel med. Noen mineral makeup produkter har ekstremt fine partikler som kan irritere store porer. Men andre brukere finner at de mindre partiklene la huden få mer luft og holde betennelsen ned. Videre har en del forskere mener at det kan være helserisiko forbundet med mikroskopiske partikler i enkelte mineral makeups og anbefaler en grovere grind. Ettersom det er ennå ikke bevis, må du vurdere fakta i lys av dine egne makeup preferanser og hva huden din har en tendens til å reagere best å.

Start ut sakte. Når du først bruke mineral makeup, ikke bruk en tung frakk selv om du liker måten det føles og det synes å være som dekker din akne. Du må la huden venne seg til det nye produktet gradvis ved å bruke den i lengre og lengre perioder av gangen og bruke det i stadig tyngre mengder - om nødvendig - til du får dekning eller resultater du ønsker.

Bruk din mineral makeup hver dag. Hvis du finner ut at din akne er lydhør overfor mineral makeup, bør du fortsette å bruke produktene - i hvert fall på minimale nivåer - hver dag for å holde huden klar og akne under kontroll.

Tips og advarsler

  • Arbeid med din hudlege. Din hudlege vil være mest kjent med huden din og være i stand til å anbefale den beste type mineral makeup å prøve.