Digidexo.com

Hvordan Heal en herniated plate

Ryggvirvlene som danner ryggraden blir dempet av individuelle disker består av en myk, absorberende materiale. Når fungerer som den skal, disse diskene fungere som "støtdempere" eller polstring for ryggraden. Men når de blir skadet, kan disse diskene forårsake ødeleggende smerter og muskelsvakhet.

Bruksanvisning

Hvordan Heal en herniated disk

•  Den fremste skritt i behandling av en herniated disk er å konsultere med en lege. Om lag 10 prosent av pasientene som lider en herniated disk til slutt nødt til å gjennomgå korrigerende kirurgi. Videre veldig lignende symptomer til stede hos pasienter med cauda equina syndrom, noe som er svært alvorlig, om enn sjeldne. Legen din vil gi deg råd om de riktige skritt å ta, for eksempel de riktige øvelser og hvor lenge du trenger sengeleie.

Rest er den viktigste delen av behandlingen av en herniated disk. Movement legger mer press og friksjon på diskene, og kan føre til disken for å bli skadet ytterligere. Bevegelse er også svært smertefullt mens disken er herniated, så det bør unngås.

Mens disken er herniated, er forsvarlig legemiddelhåndtering avgjørende for din komfort. En moderat smerte-reduserende og anti-inflammatorisk narkotika, slik som høy styrke ibuprofen, kan arbeide for å redusere hevelse i ryggen og bidra til å lindre smerte. Ved din første legens konsultasjon, kan du få foreskrevet en mer potent medikament, slik som kodein eller vicodin. Det er viktig å ta disse stoffene i henhold til legens ordre, som de har potensial for respiratoriske eller hjerte bivirkninger og kan også være svært vanedannende.

Når disken er gjenopprettet, kan back-building øvelser bidra til å gjenopprette tapte tilbake styrke, og bistand i å forebygge diskene fra å bli herniated igjen. Legen vil anbefale visse øvelser og fortelle deg hvor lenge du skal gjøre øvelsene, og hvor mange reps du bør gjennomføre. Det er viktig, igjen, at du følger legens ordre. Trene for tidlig eller for mye kan potensielt forverre skaden.