Digidexo.com

Årsaker til alvorlig skulder smerter

Skuldersmerter er ubehag og smerte som oppstår rundt skulderleddet --- leddet som kobler overarmen til brystet og halsen. Alvorlig skulder smerter kan være forårsaket av flere forhold, ofte på grunn av belastende for muskler, sener og bein i skulderleddet. Idrettsutøvere har en tendens til å pådra seg skader på sine skuldre med høyere frekvens enn inaktive mennesker, selv om noen forhold som ikke er relatert til fysisk aktivitet kan også føre til skulder smerter.

Forvridning

En av de mest vanlige skader i skulderleddet som resulterer i ekstrem smerte er forvridning. Skulderleddet er et kuleledd --- en avrundet stykke bein møter en cup-formet stykke, og begge blir holdt sammen av muskler og leddbånd. Denne type felles gir stor mobilitet, men det er også utsatt for skade. I en forvridning ballen en del av kuleledd spretter ut av stikkontakten, skade omliggende vev og forårsaker sterke smerter.

Separasjon

En separert skulder er en annen vanlig skulderskade som fører til ekstrem smerte. I skulderen skulderblad er koblet til kravebenet med en rekke ligamenter. En trauma til toppen av skulderen kan føre til at disse leddbånd som skal siles eller stykker, som er kjent som en adskilt skulder. Smerte vil generelt avta over tid etter skaden, og skaden normalt gjenvinner naturlig ved å begrense bruken av skulderleddet. Enhver traumer som skjer for å bryte et bein i skulderen området vil også føre til ekstrem smerte.

Tendinitt

Senebetennelse er en tilstand der senene i kroppen bli irritert og betent, ofte på grunn av resitativ bruk eller rubbing, noe som kan resultere i noen ganger alvorlige smerter. I skulderen er det en liten muskel kalt rotatorkuff, som hjelper til skulderen i å dreie armen innover og utover. Rotator cuff er sener kan noen ganger gni på beina og bli plaget med senebetennelse. En alvorlig skade i skulderen kan også resultere i en tåre i Rotator cuff muskler.

Stammer

Stammer, noen ganger kalt muskel trekker, skje når en muskel er overbelastede eller overstretched og er delvis eller helt revet. Hvis musklene i skuldrene brukes for tunge løft, kan de bli anstrengt, noe som vil resultere i smerter. Selv om musklene ikke blir anstrengt, vil overtaxing dem sannsynligvis resultere i alvorlige smerter som musklene sliter med å gjenoppbygge seg selv fra de små tårer forårsaket av intens bruk.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en tilstand kjennetegnet ved smertefull inflammasjon i et ledd. Leddsmerter fra leddgikt kan være ekstreme, spesielt når opplevd i et stort felles slik som skulderen. Reumatoid artritt kan føre til leddskader, som ytterligere kan forverre smerter og føre til andre problemer.